Venter på siste nytt om skaden til Thiago

Thiago Alcantara tok seg til baksiden av venstre lår før han forlot banen, og har antagelig fått en hamstringskade.

Midtbanespiller Thiago Alcantara måtte forlate banen etter bare seks minutters spill i andre omgang mot Fulham på Craven Cottage. Han vil nå bli undersøkt mer nøye for å fastslå omfanget av skaden, melder Liverpoolfc.com.

Spanjolen tok seg tilbaksiden av venstre lår, og virker å ha fått en hamstringskade.

Jürgen Klopp fikk spørsmål om Thiagos skade etter kampen, og ble også spurt om den gryende skadekrisen på midtbanen, der Curtis Jones og Alex Oxlade-Chamberlain også kommer til å miste mange kamper fremover. Jones kan være ute en måned, mens Oxlade-Chamberlain vil være ute i 2-3 måneder. 

– Det ser ut som en alvorlig hamstringskade. Jeg vet ikke nøyaktig hvor ille den er, men det er en alvorlig skade. Det så ikke ut som noen liten hamstringskade, for han så ikke særlig glad ut.

– Jeg vet hva dere vil fokusere på, det er klart. Vi har sagt vi ikke trenger en midtbanespiller til, fordi vi har nok. Og vi har faktisk nok. Problemet nå er at vi blir straffet for noe som egentlig ikke er vårt ansvar, for slike ting som dette kan skje.

– Vi har fortsatt nok midtbanespillere

– Ingen kunne se for seg at Curtis fikk den skaden han fikk. Det er ikke noe alvorlig. Han er en ung gutt, og det er en slags stressreaksjon. Menneskekroppen er slik. Naby er bare syk, og han vil definitivt være tilbake i neste uke. Oxlade skjedde tidlig under preseason, og nå har det skjedd med Thiago, noe som selvsagt ikke er bra. Vi får se hvor alvorlig det er.

– Et spillerkjøp må være fornuftig både nå og på lang sikt. Vi har midtbanespillere. Vi har fortsatt nok midtbanespillere. Det er ikke slik at vi mangler midtbanespillere, det er bare noen av dem som er skadet.

– Dette er selvsagt ingen god situasjon. Jeg liker det ikke i det hele tatt, men vi får se hvordan vi reagerer på dette. Vi har i alle fall ingen panikk.