– Dette var en veldig dårlig kamp av oss

Jürgen Klopp var langt fra fornøyd med Liverpools spill i ligapremieren på Craven Cottage.

Liverpool har all grunn til å føle seg snytt av dommerne og VAR etter poengdeling mot Fulham i ligaåpningen. Vertenes første mål burde aldri ha fått stå, da Jordan Henderson skulle hatt et klart frispark da hvittrøyene vant ballen, mens straffesparket som Fulham fikk var regelrett filming av Aleksandar Mitrovic.

Se høydepunktene fra kampen her:

Jürgen Klopp valgte imidlertid å fokusere på innsatsen til sine egne spillere etter uavgjortkampen.

– Det beste med kampen er egentlig resultatet, sa Liverpool-manageren etter kampen.

– Vi fikk ett poeng etter en veldig dårlig kamp av mitt lag. Det jeg lurer på nå er hvordan dette kunne skje?

Skylder ikke på dommeren

– Jeg sa tidlig til mine kolleger at innstillingen ikke var riktig fra begynnelsen av. Deretter ønsket vi å kjempe oss tilbake, men det er ikke lenger enkelt. Banen var tørr, og slike ting. Vi spilte slik de ønsket at vi skulle spille.

– Da vi fant ut hvordan vi skulle gjøre det, og endte opp foran deres mål, hadde vi trolig større sjanser da vi lå under 1-0. Vi traff tverrliggeren, og slike ting. Resultatet er greit. Jeg tror ikke vi fortjente noe mer enn dette, men dette var en prestasjon vi kan forbedre oss enormt fra.

– Du kan ikke klemme guttene hele tiden. Vi gjør det når de fortjener det. I første omgang startet vi helt motsatt av slik vi ønsket å gjøre. Vi fant ikke rytmen, og slo pasninger mot de når forsvarte seg i 4-4-2, og vi klarte aldri å bryte gjennom linjene deres.

– Jeg ga klar beskjed før kampen at vi måtte ta risiko for å gjøre det. Hver duell Fulham vant var noe positivt for dem, hver sjanse de fikk, hvert skudd på mål. Det betød mye for dem.

– Vi misbrukte en sjanse, og det ble en negativ ting for oss. Vi klarte aldri å komme inn i kampen. Vi kunne ha vunnet kampen for vi hadde de største sjansene, men det ville ha vært litt for mye i dag. Resultatet handlet ikke om dommeren eller noe slikt, avsluttet Liverpool-manageren.