Spillerbørs og folkebørsGode innhopp av innbytterne burde vært nok, men dessverre fikk Fulham hjelp av dommerne

Trioen Darwin Nunez, Harvey Elliott og James Milner hadde svært gode innhopp på Craven Cottage, og bidro sterkt til at Liverpool fikk med seg ett poeng fra London.

Med knappen under kan du nå velge om du vil se Liverpool.nos spillerbørs før du gir din egen vurdering.

Alisson Becker6

God når han tar ned et litt vanskelig tilbakespill med beina etter 19 minutter. Når ikke opp på headingen til Mitrovic. Går riktig vei på straffesparket, men når ikke helt frem.

Trent Alexander-Arnold6

Blir alt for veik i duellen med Mitrovic på Fulhams første mål, og blir regelrett knust i lufta. Gjør det godt igjen med forspillet til 2-2.

Joël Matip6

Rydder godt opp et par ganger under Fulhams intense åpningspress. men litt rufsete forsvarsspill i forkant av Fulhams straffespark.

Virgil van Dijk5

Var sikkert både gul og blå etter flere knallharde dueller med Mitrovic. Lager straffesparket som gjør at Fulham får med seg ett poeng, selv om Mitrovic oppsøker situasjonen og filmer. Men det er van Dijk som gir Fulham-spissen muligheten til å lure dommerne.

Andy Robertson6

Er som vanlig ivrig med fremover på banen, og går i offside i forkant av Diaz sitt annullerte mål. Har et par sugende returløp, men ikke alltid like heldig med sine defensive bidrag.

Fabinho5

Blir nærmest blokkert ut av denne kampen av aggressive verter, og ble ofret tidlig til fordel for James Milner av Jürgen Klopp.

Jordan Henderson6

Kunne blitt matchvinner med et herlig langskudd som treffer tverrliggeren på overtid. Burde fått frispark i forkant av vertenes første mål. Er den av de tre som startet på midtbanen som leverer den beste prestasjonen.

Thiago Alcântara5

Klarte aldri å sette sitt preg på kampen, og haltet av banen tidlig i andre omgang med det som så ut som en hamstringskade i venstre lår.

Mohamed Salah8

Var fullstendig anonym før pause, men spiller seg stort opp i andre omgang, da han virkelig fant tonen med Darwin Nunez, og endte opp både med scoring og målgivende.

Roberto Firmino5

Gir fra seg ballen veldig lett i enkelte situasjoner, og ble ofret tidlig i andre omgang til fordel for den langt mer aktive Darwin Nunez.

Luis Diaz7

Var den i angrepsrekka som var best og mest aktiv før pause. Var uheldig som ikke fikk scoringen sin, men Andy Robertson var i en klar offside i forspillet. Ble byttet ut i det 78. minutt til fordel for Fabio Carvalho.

Darwin Nunez9

Var Liverpools store spiller i denne kampen, med et strålende innhopp kronet med et fantastisk mål og en målgivende til Salah. Fulham-forsvaret fikk store problemer så snart uruguayaneren kom inn og skapte kaos for dem.

Harvey Elliott7

Unggutten har et meget godt innhopp når han erstatter skadede Thiago, og spiller fri Salah i forkant av 1-1.

James Milner7

Enda en midtbanespiller som har et meget godt innhopp, når han erstatter Fabinho like før timen var spilt. Kriger godt, og er med på å snu kampen.

Fabio Carvalho

Får tolv minutter pluss overtid, og gjør seg positivt bemerket med et godt skuddforsøk like over.

Jürgen Klopp7

Traff ikke helt med taktikken fra start, og blir tatt på senga av den aggressive taktikken til kollega Marco Silva i Fulham. Tar grep tidlig i andre omgang, som fikk kampen inn i Liverpools spor, og må si seg uheldig med poengtap etter det tvilsomme straffesparket som vertene fikk.