Kontroversiell dommer i Liverpools neste kamp

Paul Tierney har fått mye kjeft av Jürgen Klopp.

Paul Tierney er satt opp til å dømme Liverpools hjemmekamp mot Crystal Palace neste mandag.

Den 41 år gamle dommeren var i helgen involvert i et par kontroversielle situasjoner da han dømte Brightons 2-1-seier borte mot Manchester United.

Brighton følte seg snytt for straffespark da Lisandro Martinez løp ned Danny Welbeck i kampen, og Scott McTominay var veldig heldig som ikke fikk det røde kortet i kampen for en stygg takling på Moises Caicedo.

Fikk mye kjeft

Mange vil huske at Jürgen Klopp skjelte ut Tierney like før jul i fjor, da Liverpool spilte uavgjort borte mot Tottenham, og Harry Kane var veldig heldig som fikk bli værende på banen etter en takling på Andy Robertson tidlig i oppgjøret.

– Jeg har ingen problemer med noen andre dommere, det er bare deg, sa Klopp til dommer Tierney umiddelbart etter kampslutt i den kampen.

Spurs-kampen var sist gang han dømte Liverpool. Han ble fjernet som VAR-dommer da Liverpool og Chelsea møttes to uker senere på grunn av kontroversene.

Liverpool har grei statistikk med Tierney som dommer, siden han ble flyttet opp på toppnivå i 2017, med ti seire, seks uavgjorte og to tap på 18 kamper.

Nå blir det et nytt møte mellom de to, når Tierney dømmer kampen mot Palace på mandag. Han har med seg Dan Cook og Dan Robathan som assistenter, og Craig Pawson er fjerdedommer. I VAR-rommet sitter Andre Marriner, melder PGMOL

Liverpool - Crystal Palace spilles neste mandag kl. 21.00, og vises på V sport PL og Viaplay.