– Jeg har ikke problemer med noen andre dommere, det er bare deg!

Paul Tierney står neppe på julekortlisten til Jürgen Klopp.

Det er ingen overdrivelse å påstå at Jürgen Klopp var mildt sagt forbannet på dommer Paul Tierney etter den hårreisende svake dømmingen på Tottenham Hotspur Stadium i kveld.

Sammen med VAR-dommer Chris Kavanagh snøt Tierney Liverpool for et soleklart straffespark, og de unnlot også å sende Harry Kane av banen for en horribel takling på Andy Robertson i første omgang.

Da Robertson så sparket ut etter Emerson etter 77 minutter, ble han derimot belønnet med rødt kort, i en så svak dommerprestasjon at det var hovedtema i Sky Sports sitt studio etter kampen.

– Jeg har ingen problemer med noen andre dommere, det er bare deg, sa Klopp til dommer Tierney umiddelbart etter kampslutt i London.

– Du har aldri spilt fotball, la han til.

Det kom også noen berettigede gloser til i retning dommeren, som neppe vil få julekort av Liverpool-manageren denne sesongen.

Robbo må stå over tre kamper, mens Kane slipper unna

Tierney og hans medsammensvorne VAR-dommer Chris Kavanagh sørget for at Andy Robertson må stå over tre kamper for å ha sparket Emerson i frustrasjon like etter at Spurs hadde utlignet, mens Harry Kane utrolig nok kan spille de neste kampene for Tottenham selv om han satte inn en takling som var mer voldsom og karrieretruende, på nettopp Robertson, i første omgang.

Under pressekonferansen etter kampen ble også den svake dømmingen i kampen tema. 

– Taklingen til Harry Kane var 100 prosent et rødt kort. Dersom Andy Robertson hadde hatt beinet i bakken, ville beinet hans blitt brukket. Det tror jeg alle kan være enige om. Heldigvis for begge parter hadde han foten i lufta. Det er likevel et rødt kort, men dommeren så det annerledes, sa Klopp.