– Vi har veldig konstruktive samtaler

Jürgen Klopp med en positiv oppdatering på kontraktsamtalene med Mohamed Salah.

Mohamed Salah har bare 18 måneder igjen av sin kontrakt med Liverpool. Egypteren sa allerede i oktober at han ikke ønsket å forlate Anfield-klubben, men samtidig understreket han at det var opp til klubben å avgjøre fremtiden hans.

– Vi har veldig konstruktive samtaler, sier Klopp til Sky Sports News når han får spørsmål forhandlingene med Salahs representanter.

– Jeg ønsker at dette skal skje, men når? Jeg bryr meg ikke når det skjer, bare det skjer.

Salah er den spilleren i Europa som har scoret flest ligamål denne sesongen. 15 mål er like mange som Fiorentina-spissen Dusan Vlahovic. Salah har også slått ni målgivende pasninger.

Ønsker å bli værende

– Jeg ville elsket å bli i Liverpool ut karrieren, men jeg kan ikke si så mye annet enn det. Det er ikke i mine hender, sa Salah før kampen mot Manchester United på Old Trafford i høst.

– Det avhenger av hva klubben ønsker, ikke av meg.

– For øyeblikket kan jeg ikke se meg selv spille mot Liverpool. Det vil gjøre meg trist. Jeg ønsker ikke å snakke om det, men det vil gjøre meg trist. Vi får se hva som skjer.

For Liverpool handler det om å tilby Salah en lønn som han kan akseptere, samtidig som det ikke ødelegger for klubbens lønnstruktur.