– Spilte strålende med ti mann

Virgil van Dijk tar med seg noe positivt fra mandagens kamp mot Crystal Palace.

Virgil van Dijk og Liverpool har ikke klart å holde buret rent i de to første kampene denne sesongen, og sammen med sløsing av gode muligheter på topp har det ført til en skuffende poengfangst på bare to poeng. 

Men i mandagens kamp mot Crystal Palace var det mer positivt å ta med seg enn det var fra serieåpningen mot Fulham. Spesielt er det hvordan laget spilte i halvtimen de var en mann mindre som var positivt. Det tar van Dijk med seg inn mot mandagens kamp mot Manchester United. 

– Vi spilte strålende med ti mann. Vi presset dem, selvfølgelig med mye risiko fordi vi måtte ha utlikningen og deretter jage vinnermålet, sa van Dijk i et intervju etter kampen ifølge Independent.

Snakket om Diaz og Nunez

Det var Luis Diaz sitt vakre solomål som sørget for at Liverpool i det minste fikk med seg et poeng. Dermed er van Dijk fremdeles ubeseiret på Anfield i Premier League som Liverpool-spiller. 

– En fantastisk spiller, sa van Dijk om Diaz. 

– Vi trenger spillere som ham, og han sørget for det spesielle øyeblikket vi behøvde. Han er en utrolig spiller allerede, men kommer til å bli enda bedre, så det blir spennende å se hva fremtiden bringer, sa stopperen.

31-åringen fikk også spørsmål om Darwin Nunez, som ble første Liverpool-spiller under Jürgen Klopp til å bli utvist for voldelig oppførsel. 

– Han må lære å kontrollere seg selv. Han må vite at slike ting kan skje, spesielt i Premier League. Det blir noe å lære av, og så skjer det forhåpentligvis aldri igjen, sa han. 

– Han var helt sikkert skuffet over seg selv, men han tar lærdom av det, og så skal vi alltid støtte ham, sa van Dijk.

Nunez tok tirsdag til Twitter for å beklage sin oppførsel og lovet samtidig at det aldri skal skje igjen.