– Det var nok kontakt til å dømme straffespark

Aleksandar Mitrovic forsvarer det billige straffesparket han fikk av dommer Andy Madley i duellen med Virgil van Dijk.

Fulhams andre mål i 2-2-kampen mot Liverpool på Craven Cottage kom etter at vertene fikk et svært billig straffespark. På bildene synes det som Fulham-spissen oppsøker situasjonen, og rett og sletter filmer seg til straffesparket som han selv gjorde 2-1 på. 

– Jeg var borti ballen. Virgil forsøkte å nå ballen, men jeg fikk flyttet den før han var borti kneet mitt, siteres serberen av Liverpool Echo.

– Ja, jeg følte det var nok kontakt til å dømme straffespark, legger han til.

– Det så ut som filming for meg

En som ikke er enig i dettte er fotballekspert hos talkSPORT, Andy Townsend. Han er klar på at dette var filming fra Mitrovic sin side.

– Jeg så Virgil van Dijk si «ingen sjanse» til dommeren, og for meg så det ut som Mitrovic gikk alt for lett i bakken, utttalte Townsend fra kommentatorboksen på Craven Cottage.

Se den kontroversielle situasjonen med Mitrovic her:

– Kaster han ut foten for å treffe Van Dijk? Jeg er ikke sikker på at det er noen kontakt. Uansett så er det ikke godt forsvarsspill.

– Jeg så ingen kontakt, og dersom det ikke er kontakt kan du ikke dømme straffespark. Det så ut som filming for meg. Han var ikke borti ham.

– Dommeren må ta en titt på monitoren der. Dersom det er tvil om det var et straffespark, må han rett og slett se på monitoren. Det er et tvilsomt straffespark. Jeg så ingen kontakt.

– Jeg skulle likt å høre samtalen mellom dommerne. Vi bør få tilgang til den. Ingen på stadion visste hva som foregikk, så vi bør få høre det.