Van Dijk om de andre klubbenes pengebruk:– Vi har selvsagt forsterket oss også

Liverpools nærmeste Premier League-konkurrenter har hentet mange spillere denne sommeren. Van Dijk tror supporterne har en spennende sesong i vente.

Nederlenderen er for øyeblikket på vei til Leipzig for å fortsette forberedelsene til den nye sesongen. På flyet sitter også Darwin Nunez, Fabio Carvalho og Calvin Ramsay, lagets tre ny signeringer denne sommeren. Men det er ikke bare de røde som har hentet spillere.

Manchester City, Chelsea, Arsenal, Tottenham og Manchester United er i full gang med å forbedre troppene sine, og det virker ikke som noen av dem er helt ferdig enda. Citys Zinchenko linkes til Arsenal og Brightons Cucuerella virker å bli hans erstatter. Tottenham har fremdeles flere spillere i kikkerten og Manchester United er også i forhandlinger om Frenkie De Jong.

Selv om Liverpools antatte konkurrenter har hentet i fleng allerede denne sesongen er ikke Van Dijk spesielt redd for de rødes muligheter. Han ser frem til en ny sesong i fem ulike turneringer.

– Det er en sesong hvor mange lag rundt oss har forsterket seg, noe som vil gjøre Premier League mer attraktivt. Vi har selvsagt styrket oss også. Det blir forhåpentligvis en en veldig spennende sesong, sier 31-åringen til Liverpool Echo.

Champions League-nederlaget

De røde endte opp med å spille 63 kamper i den forrige sesongen. 38 Premier League-kamper i tillegg til tre finaler i cupene gjorde det til en rekordsesong for Jürgen Klopps mannskap. Da er det spesielt tungt å se Premier League-gullet ryke på et kvarter i den siste serierunden.

– Det var åpenbart en tøff avslutning på sesongen både fysisk og mentalt, men vi gikk inn i ferien med hodet hevet. Vi spilte trossalt alle kampene vi kunne spille. Dessverre klarte vi ikke å vinne ligaen, selv om vi var veldig nære poengmessig mot et veldig, veldig bra lag, sier han.

FORNØYD: Virgil Van Dijk koste seg etter serieavslutningen mot Wolverhampton selv om gullet røk i løpet av de siste minuttene.

FORNØYD: Virgil Van Dijk koste seg etter serieavslutningen mot Wolverhampton selv om gullet røk i løpet av de siste minuttene.

En helt fantastisk fjorårssesong endte først i en skuffelse i Premier League før Real Madrid slo Van Dijk og co 1-0 i Paris. Nederlenderen tror timene etter Champions League-nederlaget kan bli viktige før den nye sesongen. Han vil nemlig ha revansj.

– Champions League var selvfølgelig en stor skuffelse. Timene etter finaletapet kan vise seg å være avgjørende for å sette tonen for det som skjer i løpet av de neste ti månedene.

Nå er nederlenderen i god gang med forberedelsene til en ny sesong. Midtstopperen ser frem til å komme i gang igjen.

– Nå er det et nytt år og nye sjanser. Alle starter helt likt igjen og vi skal gi vårt aller beste, avslutter han.