Virgil og de Bruyne ferierer sammen

De er nøkkelspillere for hvert sitt lag, men går veldig godt overens utenfor banen.

Virgil van Dijk kan ligge med beina høyt i nesten en uke til, for han skal ikke møte til sesongoppkjøring før lørdag 9. juli.

Han er nå på ferie på Ibiza, der han på fredag var på konsert med DJ-en Calvin Harris. Harris var som kjent med på Liverpools parade 29. mai, der det var tydelig hva Liverpools midtstopper synes om skottens musikk.

Fredag var van Dijk på Ushuaïa Ibiza, der Calvin Harris spilte. Det som kanskje var mer oppsiktsvekkende var at han var der sammen med Manchester Citys beste spiller og store stjerne Kevin de Bruyne.

Calvin Harris har selv delt bilder av de tre.

Venner utenfor banen

Premier Leagues beste midtstopper og beste midtbanespiller ble også filmet sammen på konserten. Se videoen under. Stemningen ser ut til å være veldig god.

Etter at Liverpool og City hadde spilt 2-2 på Etihad Stadium i april, ble de Bruyne spurt om hvorfor han og van Dijk gikk rett bort til hverandre etter kampen og hadde en så fin tone, samtidig som det sto et ligamesterskap på spill.

– Jeg kjenner Virgil. Jeg og Virgil ser hverandre mye. Barna våre går på samme skole, og de liker å leke sammen, så det var bare en vennskapelig prat, svarte belgieren.

En annen som har feriert på Ibiza de siste ukene er Thiago Alcantara. Han har feriert sammen med sine gamle lagkamerater Jordi Alba og Sergio Busquets fra tiden i Barcelona. Gjennom hans kone Julia Vargas på sosiale medier, ser vi at det er venner de møter veldig ofte når det er ferier eller lengre avbrekk fra fotball.