Se hva Klopp svarte da han ble konfrontert med de kontroversielle dommeravgjørelsene i forkant av Fulhams scoringer

Fotballeksperter både her til lands og i England synes samstemte om at Jordan Henderson skulle hatt frispark i forkant av Fulhams første mål, og at straffesparket Aleksandar Mitrovic fikk, og gjorde sitt andre mål på, aldri burde ha blitt gitt.

Det faktum at VAR tittet på avgjørelsene, og ikke valgte å gjøre dem om, har fått mange til å undre seg hva man har VAR for. Ved 1-0 stilles det også spørsmål om hvor langt tilbake man egentlig kan gå for å omgjøre en avgjørelse, og hva som egentlig er en ny situasjon.

Angrepet som Fulham gjorde 1-0 på startet ved at Jordan Henderson ble taklet på ulovlig vis, og skulle hatt et klart frispark.

Fulham tar ledelsen på en overgang som starter med at Jordan Henderson skulle hatt frispark

Ved straffesituasjonen ser det ut som Virgil van Dijk ikke er borti Aleksandar Mitrovic. Serberen oppsøker situasjonen, og kaster seg ned. Filming med andre ord.

Aleksandar Mitrovic filmer seg til frispark i duell med Virgil van Dijk

– Var det straffespark? Jeg hørte at Virgil var borti ballen. Jeg sa tidligere at resultatet var de beste nyhetene. Ble Hendo felt i forkant av det første målet? Jeg sitter her og snakker om..... Jeg må bare gjøre det, og det er det eneste jeg bryr meg om, sa Jürgen Klopp noe kryptisk da han ble konfrontert med situasjonene.

Opptatt av hva som gikk galt

– Resultatet fra kampen er selvsagt veldig viktig for oss, og jeg ville ha elsket å ta tre poeng. Men det jeg ville ha elsket mye mer var at vi spilte en veldig god kamp, om jeg skal være ærlig, men vi gjorde ikke det. Derfor er jeg i dårlig humør nå.

– Det er mitt ansvar å finne ut hvorfor vi forrige lørdag spilte en veldig god kamp, en overraskende god kamp med tanke på at vi var i pre-season, og sju dager senere så vi ut som et helt annet og mye dårligere lag. 

– Det er uforståelig, og det er mitt ansvar. Jeg snakket akkurat med dere nå om disse situasjonene, men jeg tenker faktisk kun på hvorfor vi spilte så dårlig. Jeg må, og jeg vil, finne ut hva som gikk galt i dag.