Hyller fjerdedommeren sin prestasjon på Anfield

Jürgen Klopp hadde mange samtaler med Graham Scott på sidelinjen.

I løpet av lørdagens kamp mellom Liverpool og Aston Villa kunne vi ofte se Jürgen Klopp i prat med fjerdedommer Graham Scott. Hoveddommer Stuart Attwell brakte frem frustrasjon både hos spillere, managere og supportere, men etter kampen sier Klopp at Scott gjorde en kjempejobb.

– Det var ikke diskusjoner, men mer samtaler. Det var en utrolig prestasjon fra fjerdedommer. Det føltes bra. Han kan ikke ta noen avgjørelser fordi han har ikke fløyta, men han hjelper selvsagt dommeren av og til, sier Klopp ifølge liverpoolfc.com. 

– Han var god i de situasjonene også. Men vi hadde samtaler, ikke diskusjoner, sier han.

Flere situasjoner

Attwell havnet i hardt vær i første omgang da han to ganger valgte å la spillet gå da Andy Robertson gikk ned i Villa-boksen. Spesielt i situasjon nummer to var ropene etter straffespark høylytte. 

– Jeg var involvert i alle straffesituasjonene, og det er ulikt meg. Den første var kanskje ikke straffe, men den andre følte jeg var klar - jeg ble feid bort i det jeg gikk for ballen. Jeg snakket med dommeren i pausen, og han mente det var en ren duell, sier Robertson, som fikk med seg fansens frustrasjon.

– Vi kunne kjenne på frustrasjonen fansen hadde mot dommeren, og jeg vet hvordan det føles, men vi måtte holde hodet kaldt selv, og det synes jeg vi klarte bra.

Steven Gerrard kritiserte for øvrig også Attwell. Aston Villa-manageren mente det ikke var riktig å gi straffespark til Salah, og han mener også Danny Ings ble snytt for straffe da han gikk ned i duell med Alisson mot slutten.