– Vi måtte grave dypt

Andy Robertson sier laget måtte kjempe hardt for å få med seg alle tre poengene mot Aston Villa lørdag.

– Vi måtte grave dypt det siste kvarteret. Etter at vi fikk vårt mål gikk de inn med innstillingen om at de ikke hadde noe å tape. Dermed våge de litt mer og flyttet backene høyere i banen, og da skapte de noen problemer for oss. Men det er da vi som forsvarsspillere må stå frem og gjøre vår jobb, og det synes jeg vi gjorde strålende, sier Andy Robertson til liverpoolfc.com etter 1-0 over Aston Villa. 

Venstrebacken sier det var en lagseier der det ble kjempet hardt hele veien fra forsvaret til angrepet. 

– Vi er strålende fornøyd med å holde nullen. Vi kunne ha scoret et par mål til, men det handler om tre poeng, spesielt i denne perioden av sesongen, sier han.

– Skulle hatt straffe

Liverpool fikk til slutt sitt straffespark, men det hadde allerede vært flere situasjoner der publikum og spillerne ropte på dommer Stuart Attwell uten å få gehør. Ved to anledninger kunne Robertson fått straffespark. 

– Jeg var involvert i alle straffesituasjonene, og det er ulikt meg. Den første var kanskje ikke straffe, men den andre følte jeg var klar - jeg ble feid bort i det jeg gikk for ballen. Jeg snakket med dommeren i pausen, og han mente det var en ren duell, sier Robertson.

Steven Gerrard kritiserte Attwell for å gi straffespark til Salah, men Robertson mener den var soleklar.

– Vi kunne kjenne på frustrasjonen fansen hadde mot dommeren, og jeg vet hvordan det føles, men vi måtte holde hodet kaldt selv, og det synes jeg vi klarte bra. 

– Vi kunne ha kontrollert ut kampen litt bedre, men det er ikke så viktig akkurat nå, sier skotten.