Spillerbørs og folkebørs etter Liverpool - Aston Villa: Flere sjefer stod frem - men én raget høyere enn resten

Liverpool så lenge ut til å få dårlig betalt for en god hjemmekamp, men vant til slutt fortjent. Her er vår spillerbørs etter seieren over Aston Villa.

Med knappen under kan du nå velge om du vil se Liverpool.nos spillerbørs før du gir din egen vurdering. 

Alisson Becker5

Arbeidsledig i 29 minutter og 50 sekunder før det oppstår en skummel situasjon når han sklir. Blir reddet av Matip. Nøler igjen mot Young like før pause, og er uvøren igjen like før slutt. Litt for rotete i en kamp der han egentlig ikke har mye å gjøre.

Trent Alexander-Arnold7

God mulighet etter herlig overhopp fra Salah tidlig i kampen. Gode innlegg når han først får muligheten. I andre omgang tar han tak, og det er høyresiden til Liverpool som avgjør kampen.

Joël Matip8

Helt sjef hele kampen gjennom. Rydder opp både i lufta og langs bakken og har full kontroll. Bidrar i tillegg med et par av sine signaturraid og noen strøkne pasninger gjennom Villas midtbaneledd. Konaté var god mot Milan, men skal slite med å ta plassen fra Matip. Liverpools beste i ettermiddag.

Virgil van Dijk7

Havner i trøbbel mot Watkins og pådrar seg et tidlig og sjeldent gult kort. Kjempesjanse på corner etter 52 minutter. Slår noen fantastiske langpasninger. I andre omgang løfter han seg og gjør alt riktig.

Andy Robertson8

God mulighet med hodet etter et kvarter. Mye involvert før pause, og sammen med Mané skaper han trøbbel for Cash. Blir snytt for minst ett straffespark av dommer Attwell, som hadde en aldeles forferdelig dag på jobben. Mindre involvert etter pause. Full kontroll defensivt.

Jordan Henderson8

Går foran i det høye presset. Meget offensiv. Fint kombinasjonsspill med Salah og Trent som vanlig, og en fantastisk innstilling. Gerrard hadde vært stolt.

Fabinho7

Ikke så mye mer å si enn at han gjør som han pleier, og han gjør det veldig bra. Viktig i hjertet av Liverpool-midtbanen som dominerer fullstendig.

Thiago Alcântara7

Får ikke til alt han prøver på i dag. Noen av pasningene er litt upresise, noe som fører til at tempoet forsvinner ut av noen angrep. Kjemper godt på midtbanen mot McGinn og de andre fysiske Villa-spillerne. Byttes ut for Milner etter 83 minutter.

Mohamed Salah8

Relativt stille i store deler av første omgang, før han kommer med en god avslutning like før pause. I andre omgang girer han opp og blir for mye for Villa-forsvaret, som til slutt må lage straffe. Den setter han selvsagt!

Alex Oxlade-Chamberlain5

Opp og ned i første omgang. Brukbart skuddforsøk etter 19 minutter, et par forsøk på kombinasjoner, men merker at han ikke er helt vant til rollen. God innsats, men ikke helt komfortabel. Blir tatt av etter 57 minutter.

Sadio Mané7

Som vanlig får han ingenting gratis av dommerne, men er en håndfull for Cash og lager en del trøbbel, men den siste avleveringen mangler.

Diogo Jota6

Kommer inn og markerer seg tidlig med noen gode løp. Kommer til et par brukbare muligheter og jobber som en helt. Litt upresis.

James Milner

Får de siste minuttene som innbytter for Thiago. Trøkker til i duellene.

Takumi Minamino

Kommer inn for Mané helt på slutten.