– Det føles ikke helt rettferdig

Steven Gerrard innrømmer at det var en nivåforskjell mellom lagene, men var misfornøyd med straffesituasjonene.

Steven Gerrard sier til VillaTV at han er skuffet over at laget hans tapte 1-0 mot Liverpool på Anfield etter å ha kjempet tappert mot et hjemmelag som aldri slutter å angripe. 

– Vi er skuffet over å tape kampen, men det er normalt. Vi følte at vi gjorde en god jobb med å stå imot Liverpool i store deler av kampen, sier han. 

Til slutt var det et straffespark som avgjorde kampen. Mohamed Salah ble felt av Tyrone Mings og satte straffen sikkert i mål. Gerrard likte ikke avgjørelsen til dommer Stuart Attwell.

– Det var en streng avgjørelse, for vi mener det skulle vært frispark til Tyrone Mings, sier Gerrard, og legger til at han mener gjestene ble snytt for et straffespark mot slutten av kampen da Alisson og Danny Ings havnet i duell. 

– Vi mener dommerne skulle sett nøyere på den situasjonen, sier Gerrard. 

Vil sikte mot toppnivået

41-åringen har imidlertid ingen problemer med å innrømme at Liverpool kjørte store deler av kampen. 

– Tidvis viste de at de er på et annet nivå enn oss. Et nivå vi må sikte mot, sier han. 

Villa står nå med ni poeng på fem kamper etter at scouseren tok over. Tapene har kommet på knepent vis mot de to toppklubbene Manchester City og Liverpool. 

– Over de fem kampene har spillerne gitt meg alt jeg kan be om. Nå er det min jobb å sørge for at vi er klare til kamp mot Norwich på tirsdag, sier han.

På pressekonferansen etter kampen sa for øvrig Gerrard at han satte pris på den varme velkomsten han fikk fra publikum på Anfield, og han innrømmet også at det var en dag med mange følelser for han og familien. 

– Jeg prøvde å håndtere det på en så profesjonell måte som mulig, sa han.