Klopp med siste nytt om tilstanden til Robertson og Henderson

Venstrebacken var ikke involvert mot Arsenal, mens kapteinen kom inn og spilte det siste kvarteret.

Under sin pressekonferanse i ettermiddag fikk Jürgen Klopp spørsmål om Andy Robertson og Jordan Henderson vil bli involvert i kampen mot Porto. Henderson kom inn som innbytter i løpet av andre omgang i seieren over Arsenal i helgen, mens Robertson sto over kampen mot The Gunners på grunn av en hamstringskade han fikk under landslagsspill for Skottland.

– Vi respekterer alltid turneringen, men vi må først og fremst tenke på oss selv, terminlisten vår og situasjonen til våre spillere, svarte Klopp.

– Vi får se med Hendo. Jeg vil påstå at han kanskje ikke var 100 prosent i går. Han kan spille, og gjøre nesten alt, men det handler om å være 100 prosent skadefri.

– Da han kom inn mot Arsenal var det bare for å kontrollere kampen. Det var også eksakt det han måtte gjøre fra et rehabiliterings-synspunkt, så vi brukte noen få minutter til det. Men nå får vi se hvordan det går med ham. Jeg vet ikke 100 prosent ennå.

Den medisinske avdelingen skal ha en finger med i spillet

– Robbos situasjon er likedan. Begge er OK, men spørsmålet er om de er klare til å spille. Om de er klare til å begynne på den tøffe rekken med kamper som står for døren? Vi må ta disse avgjørelsene.

– Vi har ikke tatt disse avgjørelsene ennå, for som vi vet har den medisinske avdelingen mye de skulle ha sagt på denne tiden av sesongen. De har en viktig rolle å spille i uttaket av laget. Så vi får se.

– Uansett hvilket lag vi stiller medi  morgen, så handler det bare om å vinne neste kamp, og så neste kamp etter det igjen, og så neste kamp etter det igjen. Det er grunnen til at vi er her.

– Vi vet at vår motstander vil være svært motiverte av to grunner. For det første så likte de ikke at vi vant der, og for det andre så vet de at om de vinner kampen i morgen så vil de få en finale i siste kamp mot Atletico. Det er hva de ønsker seg.

– Det blir en tøff kamp, og jeg håper alle på Anfield vi gjøre sitt ypperste, for vi må møte opp i morgen, for vi ønsker å vinne kampen. Du kan aldri ta noe for gitt i Champions League, og jeg håper ingen gjør det. Vi må være klare, alle sammen, og gi dem en skikkelig kamp. For øyeblikket har jeg god tro på at vi skal klare det.