Fabinho ikke å se på treningsfeltet

Tre sentrale spillere var ikke å se på treningsbildene Liverpool FC la ut i kveld.

Jordan Henderson og Andy Robertson var ikke å se på treningsbildene fra AXA Training Centre i kveld, men Jürgen Klopp forsikret tidligere i dag alle med røde sympatier at duoen har en sjanse til å bli klar til Arsenal-kampen, selv om de returnerte fra landslagsoppdrag med småskader.

Da var det mer foruroligende at Fabinho heller ikke var på noen av bildene fra kveldens trening.

KEEPERGRUPPEN: Alle Liverpools fem keepere er nå skadefrie.

KEEPERGRUPPEN: Alle Liverpools fem keepere er nå skadefrie.

28-åringen spilte VM-kvalifiseringskamp for Brasil mot Argentina natt til onsdag, og utmerket seg med å holde Lionel Messi i sjakk. Den kampen spilte også Alisson Becker, og keeperen var blant spillerne som ble avbildet under treningen i Kirkby i kveld.

Hviledag eller skade?

Det kan selvsagt hende at Liverpool har gitt Fabinho en fridag etter den tøffe kampen med Brasil, men treningsfraværet har ført til spørsmål på sosiale medier om midtbanespilleren har fått en skade. Dette spørsmålet kan kanskje Jürgen Klopp kaste lys over under sin pressekonferanse fredag.

En som deltok på torsdagens trening var Tyler Morton. Det kan fort bety at 19-åringen vil være i troppen mot Arsenal.

Treningsbildene viser at spillere som Virgil van Dijk, Mohamed Salah, Alisson, Kostas Tsimikas, Sadio Mane, Neco Williams, Trent Alexander-Arnold, Divock Origi og Diogo Jota var alle tilbake i trening med Liverpool etter spill for sine respektive landslag tidligere i uken.