Duo aktuelle for Atletico-kampen, men Keita kan bli ute en stund

Jürgen Klopp kom med en oppdatering på skadesituasjonen foran kampen mot Atletico.

Jürgen Klopp bekreftet under sin pressekonferanse i dag at Fabinho og Thiago Alcantara er aktuelle for troppen til onsdagens Champions League-kamp mot Atletico Madrid på Anfield. Den dårlige nyheten er imidlertid at Naby Keita blir ute av spill en stund fremover. 

Fabinho og Thiago har vært i full trening igjen noen dager etter at førstnevnte kom tilbake fra en kneskade, mens sistnevnte har lagt en muskelskade i baksiden av den ene leggen bak seg. 

– Naby har en hamstringskade, så han blir ute en stund. Bortsett fra det så er det klart at Millie ikke blir involvert. Det samme gjelder de andre som er ute med langtidsskader, svarte Klopp da han fikk spørsmål om skadesituasjonen.

– Fabinho og Thiago har trent helt normalt, og er aktuelle for troppen, noe som selvsagt er bra. Det er til stor hjelp for oss, så vi får se.

– Skader på dette stadiet av sesongen er helt normalt, og så lenge de ikke er så alt for alvorlige får vi bare akseptere det. Spillerne vil komme tilbake, forhåpentligvis snart, og da vil de også være aktuelle for troppen igjen. Men i morgen er selvsagt bare de skadefrie spillerne aktuelle.