Pressekonferanse:Atletico-manageren må klare seg uten fire sentrale spillere

Diego Simeone og Kieran Trippier har snakket med pressen foran kampen mot Liverpool.

Forvarsspiller Kieran Tripper er førstemann ut

– Hvordan vi spiller er viktig, og vi er fokuserte på Liverpool. Vi må være defensivt sterke, og jeg vet hvor sterke vi er defensivt. Det blir en tøff kamp i morgen, innledet Kieran Tripper under pressekonferansen i dag.

– Vi går ikke til noen kamp for å spille uavgjort. Vi går for seier. Vi har en vinnermentalitet i denne klubben. Vi reiser til Anfield for å ta alle tre poengene, fortsette forsvarssspilleren.

– Da jeg var i Tottenham dro vi til Anfield for å vinne, og slik er det også nå med Atletico Madrid. Stemningen blir elektrisk, og det blir en veldig underholdende kamp, spår den tidligere Tottenham-spilleren.

Tripper fikk spørsmål om Liverpools kamper mot Manchester United og Brighton.

– Mot Manchester United fikk de tidlig overtaket, noe som var avgjørende. Vi må være forsiktige, for Liverpool går alltid hardt ut. Brighton reiste til Anfield og var modige. De er et godt lag.

Manager Diego Simeone tar over

– Jose Felix har spilt veldig bra. La oss håpe han har en god kamp i morgen, innleder Atletico-manageren.

Naturligvis ble det manglende håndtrykket etter den første kampen, som Liverpool vant 3-2 i Madrid, et tema.

– Jeg har allerede forklart dette. Jeg liker ikke å ta noen i hånda etter en kamp. Jeg liker ikke falskhet, så jeg oppfører meg slik jeg føler meg. Jeg kjenner ikke Klopp godt personlig, men han han er en stor trener. Jeg liker ikke å si meningene mine om andre trenere, og det må alle respektere.

Simeone får spørsmål om hva Atletico må gjøre annerledes i forhold til den første kampen.

– Vi må være klarere og sterkere, om vi skal få et annet resultat. Vi får vente og se hvordan det går. Begge lag vil gjøre sitt beste i de tre gjenstående kampene for å gå videre.

– Kampene oss i mellom går på to flotte stadionanlegg med to flotte supportergrupper, med to klubber som ønsker å vokse seg store globalt. I morgen blir det en ny og annerledes kamp mellom oss.

Simeone bekrefter at Griezmann og Savic er uaktuelle på grunn av suspensjoner, mens Lemar og Llorente vil gå glipp av kampen i morgen på grunn av skader.