– Det er et sirkus - jeg har ingenting til overs for ham

Atletico Madrid under Diego Simeone er blitt et mannskap som er mest kjent tjuvtriks, fusk og fanteri.

Liverpool-legenden John Aldridge er en av mange som har fått mer enn nok av Atletico Madrids tjuvtriks.

– Jeg ser frem til onsdagens kamp mot Atletico Madrid, og det vil være en fryd om Liverpool slår dem, sier den tidligere spissen til Liverpool Echo.

– Etter å ha sett kampene mot dem for to sesonger siden, og også kampen denne sesongen, har jeg ingenting til overs for Diego Simeones oppførsel på sidelinjen.

Jeg har null respekt for en del av de tingene de driver med.

– Jeg var selv en lidenskapelig manager i Tranmere, men måten Simeone opptrer på er bare komisk. Det er ikke noe galt med å være lidenskapelig. Jeg elsker managere som er det, og som er som Jürgen. Men med Simeone er det bare sirkus.

Aldridge tror at argentineren kan hisse på seg Anfield-publikumet, men det tror han bare er en fordel for Liverpool.

– Jeg håper Atletico vil spille fair, men jeg er sikker på at de ikke kommer til å gjøre det, sier han.

– De vil prøve seg på alle triksene i boka for å vinne, noe som kommer fra manageren. Jeg har null respekt for en del av de tingene de driver med.

Aldridge spilte selv mot Atletico da han spilte i La Liga, og på den tiden var de en høyt respektert klubb.

– Atletico er en flott klubb med gode spillere. De trenger ikke å ty til slike triks. Det er anti-fotball. Dersom du skal vinne en fotballkamp, bør du gjøre det på riktig vis. Jeg håper vi får en sterk dommer som gjennskuer dem, sier Liverpool-legenden.

Det er Danny Makkelie som skal dømme kampen, med Hessel Steegstra og Jan de Vries som assistenter. VAR-dommeren heter Pol van Boekel, og han vil ha Jochem Kamphuis som sin assistent. Dennis Higler vil være fjerdedommer. Alle er nederlendere.

Tror Suarez vil få en kjølig mottakelse

Aldridge tror heller ikke at Luis Suarez vil få noen særlig god mottakelse på Anfield, trass i hans fortid som Liverpool-spiller.

– Det var hyggelig å se hyllesten Adam Lallana fikk etter lørdagens uavgjortkamp mot Brighton, men Luis Suarez vil ikke få noe lignende onsdag kveld. Suarez viser ingen respekt for Liverpool eller noen annen, mener Liverpool-legenden.

– Det er veldig skuffende av ham, legger han til.