– Keita er skadet igjen

Naby Keita mister mandagens kamp.

Naby Keita mistet sesongpremieren mot Fulham, og var syk i uken før kampen mot Crystal Palace forrige mandag. Da satt han på benken.

Den siste uken har han vært tilbake i full trening, og det var forventet at han kunne komme til å gå rett inn på laget i kveldens kamp mot Manchester United – med den skadesituasjonen Jürgen Klopp har på midtbanen sin.

Slik ble det ikke, og da lagoppstillingen kom kl. 20.00 var ikke Keita i startoppstillingen eller på benken. Klopp bekreftet i en kort melding til Sky Sports at spilleren var ute.

– Naby Keita er ute. Jeg liker det laget vi har tatt ut veldig godt, var Klopps kommentar.

Ny skade?

Paul Joyce i The Times rapporterer at spilleren er skadet, uten å gå inn på hvilken skade det er. Det samme gjør James Pearce i The Athletic.

«Naby Keita er skadet. Han er ikke klar for å spille i dag. Mer frustrasjon for ham etter sykdommen som holdt ham ute i åpningskampen mot Fulham», skriver Pearce.

Timingen vil helst sikkert føre til ytterligere spekulasjoner før overgangsvinduet stenger neste torsdag. Ifølge journalister i Tyskland er Keita misfornøyd med situasjonen sin i Liverpool. Han er på utgående kontrakt, men Klopp virket klar på pressekonferansen om at det ikke var aktuelt å selge ham.