LFC Women tapte i London

Matt Beard sitt lag tapte for andre ligakamp på rad.

Tottenham Hotspur Women - LFC Women 1-0

Liverpool FC Women fikk en drømmestart på sesongen da de slo regjerende ligamester Chelsea i sin første kamp tilbake i det gode selskap.

De røde tapte så 0-3 hjemme på Anfield mot byrival Everton, før de tok seg videre i cupen ved å slå Sunderland forrige helg. Søndag var det ny ligakamp, og Tottenham var motstander på Brisbane Road i London.

Tottenham tok ledelsen etter 11 minutter, med en litt heldig scoring. Et innlegg fra norske Celin Bizet Ildhusøy (eks Vålerenga og PSG) endret retning i Niamh Fahey, og gikk i mål bak en sjanseløs Rachel Laws i Liverpool-målet.

Liverpool ville ha straffe like etter, men dommeren var ikke interessert. Spurs tok over kampen igjen, og var det førende laget. Mot slutten fikk de røde til å sette et visst trykk på hjemmelaget, men fikk ikke belønning i form av scoring.

Se høydepunktene fra kampen under.

Resultatet gjør at LFC Women faller til niendeplass i FA Women’s Super League. Målsetningen for sesongen er å beholde plassen. I neste kamp venter veldig tøff motstand. Da kommer Arsenal til Prenton Park.

LFC Women: Laws, Koivisto (Roberts, 68), Flaherty, Fahey, Matthews, Hinds, Kearns (Campbell, 68), Furness (Holland, 60), Daniels, Lawley, Stengel.

Ubrukte reserver: Cumings, Kirby, Robe, Humphrey, Wardlaw, Silcock.

Lagoppstilling er hentet fra Liverpoolfc.com.