Drømmetreff ga fortjent seier i Conti Cup-åpningen

Liverpool FC Women tilbake på vinnersporet før landslagspausen.

Sunderland AFC Women - Liverpool FC Women 0-1 (0-1), Eppleton Colliery Football Ground, Conti Cup: Megan Campbells drømmetreff på frispark midtveis i første omgang var nok til å sende Liverpool FC Women tilbake på vinnersporet etter tapet i Merseyside-derbyet forrige helg. 

Søndag var åpningskampen i sesongens Conti Cup på menyen. Liverpool stilte som varslet med et noe annet lag enn det som startet Super League-kampen sist, og tok seg greit av Championship-laget Sunderland på bortebane, selv om det ble med den ene scoringen. 

Katie Stengel var tidlig på pletten og traff tverrligger på stillingen 0-0, før hun inntok servitørrollen da Yana Daniels sitt forsøk ble reddet på streken etter en halvtime. I andre omgang fortsatte bortelaget å dominere, og Rachel Furness var nære ved å doble ledelsen. 

En solid forestilling gjorde imidlertid at én scoring var nok til å ta tre poeng i første kamp av gruppespillet, der tøffere motstand er i vente. Liverpool er i gruppe med Blackburn, Leicester og topplaget Manchester City i tillegg til Sunderland. 

Nå venter en landslagspaue før bortekampen mot Tottenham i Women's Super League 16. oktober for det nyopprykkede Liverpool-laget som står med tre poeng etter to seriekamper.

Følgende lag spilte søndagens kamp: 

Eartha Cumings - Emma Koivisto, Hannah Silcock (Gilly Flaherty 64), Jasmine Matthews, Leighanne Robe, Megan Campbell (Taylor Hinds 46) - Rachel Furness, Charlotte Wardlaw (Missy Bo Kearns 46) - Yana Daniels, Katie Stengel, Carla Humphrey (Melissa Lawley 56).