Varsler rotasjon i ligacupen

Matt Beard vil bruke ligacupen til å se hva flere spillere er gode for.

Søndag er det Conti Cup, kvinnenes ligacup, på menyen for Liverpool FC Women. Etter en pangstart på sesongen mot Chelsea kom Matt Beards lag ned på jorden igjen i derbytapet på Anfield forrige helg. 

I ligacupen er det Sunderland som venter på bortebane, og Liverpool må regnes å være favoritt mot Championship-laget, som har fått en fryktelig start på sesongen. Det, kombinert med en landslagspause i uken som følger, gjør at Beard varsler rotasjon på laget i søndagens kamp. 

– Jeg ser på dette som en mulighet for enkelte spillere til å vise at de fortjener å spille mer. Cupkampen kommer på riktig tidspunkt for oss med tanke på å fordele minutter med spilletid, og spesielt med tanke på landslagspausen, sier treneren ifølge LFC Womens Twitter-konto.

Liverpools neste ligakamp er borte mot Tottenham om to uker. Søndagens bortekamp mot Sunderland har avspark klokken 12.30. 

Cupformatet i Conti Cup er et gruppespill med fem grupper og fire eller fem lag i hver gruppe, der vinnerne og den beste toeren går videre til sluttspillet. Liverpool er i gruppe med Sunderland, Blackburn, Leicester og Manchester City.