– Må ha respekt for andres meninger

Dietmar Hamann har svart på kommentarene til Jürgen Klopp.

Det som startet med at Dietmar Hamann på tysk tv antydet at Jürgen Klopps posisjon som manager i Liverpool snart kan være i fare, har ført til en aldri så liten ordkrig mellom de to tyskerne. Da Klopp ble konfrontert med uttalelsene om at laget hans mangler en gnist på tirsdagens pressekonferanse, kom han med krasse stikk i retning Hamann. 

– En fantastisk kilde. Han er velrespektert overalt, sa Klopp sarkastisk om Hamann, som er tv-ekspert i kraft av å være tidligere fotballspiller.

– Det gir deg ikke retten til å si hva du vil, og spesielt ikke når du ikke har peiling. Jeg synes ikke Didi Hamann fortjener at du bruker hans uttalelser til å stille meg et spørsmål. Gjør meg en tjeneste og still ditt eget spørsmål, sa Klopp.

Nå har den tidligere midtbanespilleren svart på Klopps uttalelser, og han skjønner lite av det han ser på som et personangrep. 

– For meg handler det om saken, og det er åpenbart at det er problemer i Liverpool for øyeblikket, sier han ifølge Daily Mail

– Klopp ser det kanskje på en annen måte, og hvis han mener det jeg sier er tull bør han si det. Det har jeg ingen problemer med. Men du må ha respekt for andres meninger, og derfor forstår jeg ikke helt hvorfor han sa det han gjorde, sier Hamann. 

Får støtte av Carragher

Jamie Carragher har fått med seg saken, og i et intervju med Daily Mail sier han at han forstår at Hamann reagerer. 

– Jeg så pressekonferansen og forstod ikke helt hvorfor Jürgen reagerte som han gjorde, for den som stilte spørsmålet siterte Hamann på at Liverpool trenger en gnist - og det gjør de, sier den tidligere midtstopperen.

– Jeg ser ikke helt hvor frustrasjonen kom fra. Jeg vet ikke om det er noe som går tilbake til tiden da Didi var tv-ekspert i Tyskland og Jürgen var manager i Dortmund. Jeg skal prøve å komme til bunns i det! 

Carragher legger til at han ikke synes uttalelsene til Hamann var så krasse. Scouseren selv er riktignok helt klar på at Klopps stilling ikke er truet. 

Også Danny Murphy har uttalt at han synes Klopps gikk litt langt med sine kommentarer på pressekonferansen.