Misfornøyd Mbappé vil forlate PSG, og nok en gang blir Liverpool nevnt

Kylian Mbappé-ryktene er tilbake.

Lite piffer opp en tirsdag som noen rykter om at Kylian Mbappé kan havne i Liverpool. Hørt det før? Vel, det er jo verdt å nevne. 

Dagens rykter stammer fra både spansk og fransk presse. Spanske Marca hevder at franskmannen nok en gang har fortalt PSG hvor misfornøyd han er i klubben, og han ønsker å komme seg bort så fort som mulig. Og mens det i sommer var Real Madrid som var interessert i å hente 23-åringen, skal den spanske giganten ikke være med i kampen om signaturen denne gangen. 

Journalist Lucas Navarrete, som følger Real Madrid tett, skriver at det er uaktuelt for dem å hente Mbappé ettersom han allerede har takket nei til klubben to ganger. Senest i sommer, da han forlenget med Paris-klubben. 

«Slik ståa er nå virker eneste vei ut av PSG for Mbappé på kort sikt å være til Liverpool, som har vist interesse for spilleren de siste årene», skriver han.

Lang historie

Forholdet mellom Mbappé og PSG skal være fullstendig knekt en måned før angrepsspilleren skal kjempe om sitt andre strake VM-trofé med Frankrike.

Mirror siterer Marca på at PSG vil la spilleren dra til Liverpool dersom de røde blar opp nok penger. De som kjenner Fenway Sports Group vet nok at det er uaktuelt, og med summene som nevnes kan man ikke klandre amerikanerne. 

Det som imidlertid kan gjøre saken litt mer interessant er opplysninger om at PSG vil ha Mohamed Salah som Mbappés eventuelle erstatter. Den egyptiske journalisten Ismael Mahmoud står bak disse opplysningene. Om to spillere som forlenget kontraktene med sine klubber i sommer er klare til å bli solgt allerede er vel kanskje ikke helt sannsynlig, men vi nevner det likevel. 

Og så må vi jo nok en gang nevne Mbappé og hans mor sitt forhold til Liverpool. I sommer bekreftet storscoreren at han hadde snakket med Jürgen Klopp og Liverpool før han signerte ny kontrakt med PSG. 

– Vi snakket litt, ikke veldig mye. Jeg snakket med Liverpool fordi det er favorittklubben til min mor - hun elsker Liverpool. Det er en fin klubb, og vi møtte dem for fem år siden da jeg var i Monaco, sa Mbappé til The Telegraph i sommer.

I mai snakket Jürgen Klopp om angrepsspilleren, og sa ifølge Mirror at det ikke var mulig ikke å være interessert i Mbappé, men at Liverpool som klubb ikke har kapasitet til å være med i kampen om spillere der astronomiske overgangssummer og lønninger er del av pakken. 

Transferjournalist Fabrizio Romano sitter også på opplysninger om at Mbappé ønsker å forlate klubben, men legger til at PSG ikke har noen intensjoner om å selge.