Kylian Mbappe bekrefter samtaler med Liverpool

Det var ikke bare Real Madrid og Paris Saint-Germain som var med i drakampen om superstjernen Kylian Mbappe.

– Det var ikke bare Real Madrid og PSG. Jeg hadde også samtaler om å slutte meg til Jürgen Klopp og Liverpool, bekrefter Kylian Mbappe til Telegraph.

– Jeg snakket litt med Liverpool, men ikke mye. Det var ikke over for meg i PSG.

Adam Crafton i The Athletic melder at det er ganske normalt for en klubb av Liverpools størrelse å utforske mulighetene når store spillere blir tilgjengelige, men samtalene kom aldri langt med de tallene som ble nevnt av Mbappe-leiren.

Morens favorittklubb

Mbappe sier at Liverpool faktisk hadde en større mulighet til å signere ham da han forlot Monaco før han sluttet seg til PSG i 2017. 23-åringen har aldri lagt skjul på sin beundring for Liverpool og fotballen de spiller under Jürgen Klopp. Skulle Mbappe forlate Paris til fordel for Premier League virker det som Liverpool er den eneste klubben han vil vurdere.

– Jeg snakket med Liverpool fordi det er favorittklubben til moren min. Min mor elsker Liverpool. Jeg vet ikke hvofor. Dere må spørre henne!

– Det er en god klubb, og vi møtte dem for fem år siden. Jeg møtte dem også da jeg var i Monaco. Det er en stor klubb.

Mbappe sjokkerte Liverpools motstander i Champions League-finalen, Real Madrid, ved å bestemme seg for å ta tre nye år i PSG. Den spanske storklubben følte seg sikre på at franskmannen ville signere for dem.