Vil få intensiv behandling denne uken

Liverpool FC vil gjøre alt som står i deres makt for å få Thiago Alcantara kampklar til Champions League-finalen.

Liverpool FC vil gi Thiago Alcantara alle muligheter til å bevise at han er i stand til å spille Champions League-finalen mot Real Madrid på lørdag.

Den viktige midtbanespilleren haltet av banen like før pause da Wolverhampton ble slått 3-1 i siste ligarunde på søndag. Han fikk en akillesskade. Skaden er ikke alvorlig, men det blir utvilsomt en kamp mot klokka for å bli skadefri i tide til avspark mot Real Madrid i Paris klokken 21.00 lørdag kveld.

Liverpool Echo melder at Thiago vil få intensiv behandling ved AXA Traning Centre hele denne uken, før en avgjørelse tas om hvorvidt han blir en del av troppen som reiser til Frankrike mot slutten av uka.

Ung duo i bakhånd

Fabinho kjemper også en kamp mot klokka for å rekke finalen, etter å ha stått over de tre siste kampene på grunn av en hamstringskade. Duoen må regnes som Liverpools to beste midtbanespillere akkurat nå, og dersom Jürgen Klopp ikke kan mønstre noen av de to på Stade de France kan midtbanetrioen i finalen fort bestå av Jordan Henderson, James Milner og Naby Keita.

I bakhånd har Klopp den unge duoen Curtis Jones og Harvey Elliott.

Heldigvis kom David Lynch med gode nyheter når det gjaldt Fabinho i dag. En kilde sa følgende til ham: «Fab bør være tilbake i trening før finalen, og jeg forventer å se navnet hans i lagoppstillingen dersom det ikke blir noen tilbakeslag».