Kamp mot klokken for Thiago - det ser lysere ut for Fabinho

David Lynch kommer med siste skade- og overgangsnytt fra Liverpool FC.

Det er nesten galskap å antyde at Liverpool-supporterne trenger å bli trøstet etter å ha endt sesongen med 92 poeng og nok en seier. Men sannheten er at man store deler av søndag ettermiddag følte at ligatittel nummer 20 var innenfor rekkevidde. 

Heldigvis ser dagens Liverpool Football Club alltid fremover, og vi har ikke tid til å dvele ved skuffelsene fra helgen. Først og fremst er det selvsagt en Champions League-finale mot Real Madrid som kan føre til en cuptrippel som vil gjøre dette til en av de store sesongene.

Forberedelsene til den kampen fikk en smell da Thiago Alcantara haltet av banen like før pause i kampen mot Wolves. Thiago ble skannet i går kveld for en akillesskade, og klubben må se hvordan det utvikler seg videre. Klubben er ikke veldig optimistiske med tanke på muligheten for å se spanjolen spille i Paris, men det er en liten mulighet. 

Det ser bedre ut for Fabinho

Det er bedre nyheter når det gjelder kollega på midtbanen, Fabinho, som har vært ute siden han måtte ut med en hamstringskade mot Aston Villa tidligere i mai. 

En kilde sa følgende til liverpool.no i dag: «Fab bør være tilbake i trening før finalen og jeg forventer å se navnet hans i lagoppstillingen dersom det ikke blir noen tilbakeslag». 

Dermed kan Liverpool trolig starte med det som er i nærheten av deres beste ellever i finalen, og forhåpentligvis få en perfekt avslutning på en spennende sesong. 

Carvalho på plass - Ramsay nærmer seg

Men som alltid er de som styrer butikken på Anfield opptatt av å se forbi de neste minuttene når de fortsetter sitt forsøk på å gjøre dette til en av de store æraene i klubbens historie. 

Sommerhandelen er allerede i gang. I dag kom bekreftelsen på at Fabio Carvalho kommer til Liverpool fra Fulham. Og overgangen 19-åringen, som vi allerede i februar kunne bekrefte ville bli en realitet, blir ikke det siste kjøpet i det kommende vinduet. 

Aberdeen-forsvarer Calvin Ramsay er forventet å være nestemann gjennom døren for å være vikar for Trent Alexander-Arnold. 

Trolig blir det også et nytt tilskudd på midtbanen. Men kilder i Liverpool er klare på at Monacos Aurelien Tchouameni fremdeles er på vei til Real Madrid. 

Uansett om franskmannen signerer eller ei, viser klubbens rekrutteringer de siste sesongene at det er grunn til optimisme uansett hvem som kommer inn. 

Derfor bør supporterne raskt kunne riste av seg skuffelsen over at den kaotiske sesongavslutningen ikke gikk Liverpools vei i går. Ikke bare har de mulighet til å løfte det største trofeet i europeisk fotball, men mer jubel ser ut til å være i vente for en klubb som nekter å hvile på laurbærene.