Champions League-finalen ser ut til å ryke for Thiago

Det ser ikke bra ut for den elegante midtbanespilleren.

Thiago Alcantara var stor i førsteomgangen mot Wolverhampton, og Liverpools beste spiller. På overtid av førsteomgang slo han en feilpasning som var så feilslått mot Trent Alexander-Arnold at det var uforståelig – og det var noe som lå bak.

Thiago gikk rett av banen, gikk i garderoben og Liverpool fullførte omgangen med 10 mann. Etter at James Milner hadde varmet opp hele pausen gjorde de røde byttet ved starten av andreomgang, og Thiago kom ut og satt på benken.

Spanjolen har vært fantastisk de siste månedene, og at dette skulle skje seks dager før Champions League-finalen i Paris er veldig dårlig nytt.

– Ser ikke bra ut

Etter at spillerne hadde vært på banen for å gå sin «lap of honour» og takke hjemmesupporterne for sesongen, kunne vi se at Thiago haltet, og at han hadde bandasjert den høyre ankelen. Det så først ut til å være en hamstingskade.

Jürgen Klopp sa etter kampen at det ikke ser bra ut.

– Jeg tror han er ute av Champions League-finalen, men jeg vet ikke. Han halter, så det er kanskje ikke det beste tegnet, sa han til Sky Sports.

Han snakket mer om det på pressekonferansen.

– Det er ikke bra, men jeg kan ikke si mer. Han var ute med familiene, hadde den lille jenta si på skuldrene, så han kunne gå. Det er åpenbart et godt tegn. Alt det andre får vi se fra i morgen, sa Klopp på pressekonferansen.

– Det er i den nedre delen av kroppen. Jeg vet ikke, men det er faktisk ikke noe jeg ønsker å snakke om nå. Vi får se. Gi oss en sjanse til å ha en skann. Det gjør ikke nyhetene bedre eller verre. Vi ønsker å vente til vi vet mer om det, og så skal dere også få informasjonen, sa han videre.

Champions League-finalen spilles lørdag 28. mai kl. 21.00.