Spillerbørs og folkebørs etter Liverpool - Wolverhampton:Thiago var fantastisk den omgangen han spilte. Nå må vi krysse fingrene for at skaden ikke er alvorlig!

Vår spillerbørs etter Liverpools møte med Wolverhampton.

Med knappen under kan du nå velge om du vil se Liverpool.nos spillerbørs før du gir din egen vurdering. 

Alisson Becker8

Enormt viktig redning da Hwang kommer helt gjennom etter 38 minutter. Wolves var farlige på kontringer, og målvakten var ekstremt våken. Kan ikke gjøre noe med 1-0-målet. Gjør noen veldig viktige redninger etter pause.

Trent Alexander-Arnold7

Får livlige Neto mot seg i starten, og det er en tøff oppgave. Må ta mange viktige returløp. Har ballen mye, og prøver å skape ting offensivt. Når Liverpool jakter målet er han en av dem som løsner skudd for å få noe til på skje.

Ibrahima Konaté5

Feilberegner utsparket til Jose Sa, som fører til Wolverhamptons 1-0-mål. Taper også en annen duell som kan bli skummel, kommer rett og slett dårlig i gang. Er veldig revansjelysten etter det, og hever seg, men 1-0-målet var en stygg glipp. Med en annen dommer gir han kanskje bort et straffespark tidlig i andreomgang...

Joël Matip6

Matip har litt problemer i dag, først med kvikke Neto, og så med innbytter Hwang. Får et veldig tidlig gult kort i andreomgangen.

Andy Robertson7

Er mye med offensivt, uten at avleveringene sitter helt i førsteomgangen. Stødig og hele tiden på farten. Scorer 3-1-målet som endelig setter spikeren i kista for Wolves.

Naby Keita6

En brukbar kamp av Keita, og etter at Thiago må ut må han stå mer for de offensive bidragene. Tas av banen etter 70.

Jordan Henderson7

Slår et innlegg i førsteomgangen når de røde står igjen og presser Wolves som hadde fortjent en scoring. Har den dype midtbanerollen, og løser det bra mot Wolves sine gode og rutinerte midtbanespillere.

Thiago Alcântara8

Tar tak, enorm innsats på midtbanen – men bidrar også med et kunststykke av en målgivende. For en vanvittig flikk det var til det viktige 1-1-målet! Vinner ballen gang på gang og styrer spillet. Banens klart beste spiller før han dessverre må ut med skade til pause. Vi må bare håpe, men det så ikke bra ut.

Luis Diaz8

Et vanvittig uromoment, alltid på farten og alltid aktiv. Han er rett og slett helt ekstrem i alt han gjør. Står bak nesten alt Liverpool skaper før utligningsmålet, og er hele tiden skummel.

Diogo Jota6

Noen litt frustrerende ballminst, og ballbehandlingen sitter ikke helt. Trives muligens bedre i midten enn ute til høyre, her han spiller i denne kampen, ettersom han ikke er den beste til å utfordre. Ser ut til å ville mye mot gamleklubben, men det går seg liksom ikke helt til.

Sadio Mané8

Mannen for de store anledningene scorer det viktige utligningsmålet, og ser virkelig ut til å trives i sin nye spissplass sentralt. En sitter litt med følelsen av at dersom det er én som skal gjøre det for dette laget akkurat nå, så er det Sadio.

James Milner7

Veteranen kommer inn til pause for skadde Thiago. Han spiller en brukbar omgang og spiller på det han er god på, men vi savnet naturlig nok kvalitetene til Thiago etter pause, uten at det er Milners feil.

Mohamed Salah7

Kommer inn for Jota etter 58 minutter. Kommer til en stor sjanse ti minutter senere, men takles i skuddøyeblikket... Så rett og slett litt rusten ut – før han helt ute av det blå scorer 2-1-målet!

Roberto Firmino

Kommer inn for Keita når det gjenstår 20 minutter. Roter bort en fantastisk kontringsmulighet med en elendig pasning når de røde desperat trenger mål. Har et par veldig svake frustrerende ballmist – men skal ha skryt for den målgivende til Andy Robertsons scoring.

Jürgen Klopp7

Det satt veldig langt inne, men Liverpool fikk vinnermålet til slutt. Sånn sett blir det veldig vanskelig å kritisere ham for noe... Hvem vet om City kunne blitt mer stresset og rotet det bort om Liverpool scoret tidligere? Klopp bytter tidlig for å få den.