Den franske superspissen blir ikke rød, men:– Selvsagt er vi interessert i Mbappé, vi er ikke blinde!

Jürgen Klopp fikk spørsmål om den franske verdensstjernen. Klopp er stor fan, men han blir ikke rød.

Kylian Mbappé er kanskje verdens mest ettertraktede spiller akkurat nå, og spesielt etter at det ble klart at Erling Braut Haaland går til Manchester City til sommeren.

Franskmannen er Bosman-spiller, og Liverpool har stadig blitt linket til ham, selv om det har virket veldig klart at det står mellom Real Madrid og Paris Saint-Germain. PSG skal være villig til å betale han en vanvittig kontrakt og bygge laget rundt ham, men drømmen skal være Madrid, og mandag kveld rapporterte David Ornstein i The Athletic at spilleren nå var enig med den spanske storklubben om de personlige betingelsene i en kontrakt.

På den lukkede delen av mandagens pressekonferanse fikk Klopp spørsmål om han var interessert i Mbappé.

– Selvsagt er vi interessert i Kylian Mbappé, vi er ikke blinde!, svarte Klopp ifølge thisisanfield.com.

Vil ikke bli involvert

Liverpool var aldri med i kampen om Braut Haaland, mye på grunn av summene som var i spill, og kommer heller ikke til å være med i kampen om 23-åringen fra PSG.

– Jeg har faktisk ingenting å si om det. Mellom Kylian og Liverpool er alt greit. Vi liker ham så klart. Dersom vi ikke hadde likt ham måtte vi begynt å tvile på oss selv, sier Klopp.

– Men vi er ikke, og kan ikke, være med i disse kampene. Det må være andre klubber som er involvert, og det er greit. Han er fortsatt en stor spiller.

Real Madrid forsøkte å kjøpe Mbappé i fjor sommer, og fikk et bud på 154 millioner pund avslått. Det er en heftig sum for en spiller de kan få uten å betale overgangssum denne sommeren, så det sier litt om hvilke summer som er i spill, og hvor heftige summer vi snakker om rundt spillerens kontrakt.

PSG skal ha tilbudt ham 50 millioner euro per sesong, ifølge rapporter i april. Det tilsvarer 800 000 pund i uken – over det dobbelte av det som virker uaktuelt for Liverpool å betale Mohamed Salah.