Skadeoppdatering:Diaz tilbake i løpetrening

Flere Liverpool-spillere nærmer seg, men for flere kommer nok kampene før VM for tidlig.

Liverpools assistentmanager Pep Lijnders har kommet med en oppdatering på skadesituasjonen i klubben.

James Milner skal nå ha gått gjennom hjernerystelsesprotokollen, men er ikke aktuell til ligacupkampen mot Derby på onsdag. Naby Keita kan også være aktuell til helgens kamp mot Southampton, mens Joël Matip nok ikke blir klar til den kampen heller.

– For Naby vil det være vanskelig, han trener fortsatt individuelt. Men la oss se når vi kommer til Southampton. Milner vil definitivt være klar for Southampton-kampen, men kampen mot Derby kommer for tidlig. Og så har vi Matip, som er nærmere å komme tilbake i trening med laget, men han vil sannsynligvis ikke bli klar til Southampton-kampen, sier Lijnders.

Luis Diaz fikk en skade i venstre kne da han ble taklet i første omgang av Liverpools bortekamp mot Arsenal på Emirates, og måtte byttes ut noen minutter senere. Han forlot Emirates på krykker og en skinne rundt kneet.

– Når det kommer til langtidsskadene, var Luis Diaz tilbake i løpetrening på torsdag. Det er gode nyheter for vi vet alle hvor viktig han var sist sesong, og i andre halvdel av den sesongen. Jota vil det ta lengre tid med.