Dramatikk da damelaget berget et utrolig viktig poeng på overtid

Liverpool FC Women slo tilbake etter å ha ligget under 3-1 til pause.

(Brighton Women - Liverpool FC Women 3-3) Liverpool FC Women spillte en svært viktig bortekamp mot Brighton i ettermiddag. Begge lagene ligger i bunnsjiktet av tabellen. Brighton hadde før kampen sanket tre poeng mer enn Liverpool etter seks kamper, og lagene lå henholdsvis som nummer tre og fire fra bunnen av tabellen, med 6 og 3 poeng så langt.

Kampen åpnet bra for Liverpool. Missy Bo Kearns sendte nemlig de røde i føringen etter 17 minutter, etter godt forarbeid av Melissa Lawley. Det gikk imidlertid ikke mer enn fire minutter før Elisabeth Terland utlignet for Brighton.

Enda fem minutter senere, etter 26 minutter, fikk vertene straffespark, da det ble dømt hands på Jasmine Matthews da et skudd traff hånden hennes. -Danielle Carter satte straffesparket i mål.

Vondt skulle bli til verre for Liverpool da Katie Robinson økte til 3-1 for hjemmelaget etter 34 minutter, noe som også ble pauseresultatet.

Innbytteren med scoring og målgivende

I pausen satte Matt Beard inn Shanice van de Sanden, og det skulle vise seg å bli et sjakktrekk. Det var nemlig hun som reduserte til 2-3 et kvarter før slutt, etter et innlegg fra høyre fra Emma Koivisto. Nederlenderen headet innlegget i mål fra kloss hold.

Dermed var Liverpool med i kampen igjen, og det ble dramatikk da det ble lagt til seks minutter.

Ett minutt på overtid traff Taylor Hinds tverrliggeren med et skudd fra utkanten av straffefeltet, og to minutter på overtid headet så Rachel Furness inn utligningsmålet på et innlegg fra van de Sanden fra høyre.

Et svært viktig mål, da ett poeng i denne kampen gjør at Liverpool fortsatt har heng på Brighton i bunnstriden, og holder Reading og Leicester bak seg på tabellen.

Liverpools lag: Cumings, Koivisto (Roberts 90), Flaherty, Fahey (Wardlaw 69), Campbell, Hinds, Kearns (Furness 69), Matthews, Lawley, Daniels (van de Sanden 46), Stengel

Reserver: Kirby, Robe, Humphrey, Holland