Endelig er den lovende midtbanespilleren tilbake i trening

James Balagizi måtte gjennom en operasjon tidligere i høst, men nå trener han med Crawley Town igjen.

Den utlånte Liverpool-spilleren James Balagizi er tilbake i trening igjen med League Two-klubben Crawley Town, melder Liverpool Echo.

Liverpool FC bekreftet i oktober at 19-åringen hadde returnert til AXA Training Centre etter å ha pådratt seg en skade, og det viste seg at han måtte gjennom en lyskeoperasjon.

Den unge Liverpool-spilleren gjorde tre mål på sine sju første kamper for Crawley, inkludert en scoring da League Two-mannskapet slo ut Premier League-klubben Fulham av ligacupen.

Balagizis siste kamp før han ble skadet var et 1-0-tap for Crewe Alexandra den 17. september. 

Liverpool-spilleren ble ikke operert før i midten av oktober, og rehabiliteringstiden ble den gangen stipulert til fem uker.

Statistikken til Transfermarktviser at Balagizi fikk ti kamper for Crawley før han ble skadet. Åtte i League Two og to i ligacupen. Han står bokført med tre mål og en målgivende pasning på disse kampene.

Har fått tidligere West Ham-spiller som sin nye manager

Mens Balagizi har vært ute med skade har Crawley skiftet manager, og nå er det Matthew Etherington som skal lede Crawley. En kar som spilte flere kamper mot Liverpool som West Ham-spiller.

Blant annet var han på midtbanen til The Hammers da London-klubben tapte FA-cupfinalen i 2006 i Cardiff på straffespark-konkurranse for Liverpool. En finale som i ettertid har fått tilnavnet Gerrard-finalen, da det var scouseren som sørget for at det ble ekstraomganger, med et fenomenalt langskudd på overtid i andre omgang.