Lagoppstillingen er klar:Joe Gomez starter - Doak på benken

Jürgen Klopp stiller et sterkt mannskap, men Ibrahima Konate er ikke med i dagens tropp.

Det er duket for Liverpools siste kamp før VM-pausen. Jürgen Klopp har flere å velge mellom, og tyskeren stiller et sterk lag mot Southampton.

Liverpool-treneren kunne bekrefte på en pressekonferanse før kampen at Ibrahima Konate går glipp av kampen med en liten slagskade. Jordan Henderson er ikke i troppen av personlige grunner.

Det er likevel et sterk rødt lag, som helst må ha tre poeng for å gå inn i pausen med en god følelse. Elliott får muligheten på midtbanen igjen, og Salah, Firmino og Nunez bekler de offensive posisjonene.

På benken finnes det alternativer i Oxlade-Chamberlain, Fabio Carvalho og James Milner blant annet. Ben Doak, som fyller 17 år i dag, og Stefan Bajcetic på fornyet tillit i troppen etter kampen mot Derby. Får vi se en av dem i løpet av kampen?

Southampton stiller også relativt skadefritt, men de har hatt problemer på høyrebacken. Nathan Jones, som tok over laget i uken, har valgt å sette midtstopper Caleta-Car i den posisjonen. Norske Mohamed Elyounoussi starter også for bortelaget.

Lagoppstillingen

Liverpool (4-3-3): Alisson - Trent Alexander-Arnold, Joe Gomez, Virgil Van Dijk, Andy Robertson - Fabinho, Thiago, Elliott - Mohamed Salah, Roberto Firmino, Darwin Nunez

Innbyttere: Adrian, Kelleher, Milner, Oxlade-Chamberlain, Tsimikas, Carvalho, Bajcetic, Phillips, Doak

Southampton (4-3-3): Bazunu - Caleta Car, Bella-Kotchap, Salisu, Perraud - Lavia, Ward-Prowse, S. Armstrong - Elyounoussi, Adams, A. Armstrong

Innbyttere: McCarthy, Maitland-Niles, Lyanco, Diallo, Djenepo, Aribo, Edozie, Walcott, Mara

Liverpool - Southampton har avspark 16.00. Kampen sendes direkte på TV3+ og Viaplay.