Jürgen Klopp må sitte på tribunen mot Southampton

FA anket avgjørelsen, og fikk viljen sin. Liverpools tyske trener blir ikke med de røde fra benkeplass i morgen.

Det melder FA på Twitter fredag kveld.

Jürgen Klopp var i utgangspunktet tilagt en bot, men ingen suspensjon. Det var ikke FA fornøyde med, og anket avgjørelsen. Den anken har en uavhengig kommisjon sett på og konkludert med at en kamps karantene også var på sin plass for tyskeren.

– Som et resultat har Liverpool FC-sjefen blitt suspendert fra sidelinjen i en kamp med umiddelbar virkning, bøtelagt 30 000 pund og advares om fremtidige oppførsel, skriver FA.

Du kan lese FAs kunngjøring under.

Det betyr at Liverpool etter alle solemerker må klare seg uten sin trener i morgendagens kamp mot Southampton. Det er uvisst om tyskeren kan anke, og det er sannsynligvis for sent å få dette på plass under 24 timer til kampstart.

Da blir det nok Pepjin Ljinders som styrer laget på Anfield i morgen. Nederlenderen har fått ansvaret for laget tidligere, blant annet da Klopp var ute med korona. Det betyr også at tyskerens neste kamp fra benken blir mot Manchester City like før julen slår inn for fullt.