Derby-sjefen har funnet seg en ny favoritt i treneryrke

Paul Warne ble fascinert av Jürgen Klopps hvite tenner og tyskerens gjestfrihet etter kampslutt i går kveld.

Jürgen Klopp har en tendens til å bli godt likt eller godt mislikt av mange. Tyskeren er karismatisk og vennlig, men også frempå og direkte.

Derbys sjef Paul Warne fikk sitt første møte med Liverpool-treneren denne uken, og 49-åringen ble rett og slett fascinert av tyskeren.

– Jeg er litt strastrucked, men hvem ville ikke vært det? Det er Jürgen Klopp, sa Warne etter kampslutt og fortsatte:

– Først og fremst, for en mann! Jeg kunne ikke stoppe å se på tennene hans - de var utrolige, fortsatte Derby-treneren i et intervju med BBC.

Paul Warne er ikke den høyeste treneren i engelsk fotball, men ved siden av Jürgen Klopp virket Warne langt lavere enn han håpet på selv. De to trenerne stod lenge og snakket med hverandre etter kampen. 

– Han er også svær. Jeg tenkte «Jeg håper ikke konen og datteren min ser dette, for da vil de se hvor liten jeg er!», spøkte Warne.

RØK UT: Paul Warne og Derby røk ut av cupen onsdag kveld, men treneren tar med seg god erfaring fra Anfield.

RØK UT: Paul Warne og Derby røk ut av cupen onsdag kveld, men treneren tar med seg god erfaring fra Anfield.

Forskjellen på Guardiola og Klopp

Det er likevel liten tvil om at Liverpools trener er en hyggelig og omgjengelig type. Det kunne også Derby-sjefen bekrefte, for han avslørte nemlig hva som ble sagt dem i mellom ute på gressmatten.

– Han var veldig trivelig og spurte meg om Derby, og forskjellen mellom dem og mine tidligere klubber. Han snakket om Dortmund, og hvordan mye var annerledes her, av flere grunner.

Klopp var også på utkikk etter å lære litt, for tyskeren spurte Warne om hva hans syntes var vanskelig med treneryrke, og Derby-jobben. Hvittrøyene ble ledet av Wayne Rooney forrige sesong, og klubben røk da ned fra Championship, under administrasjon.

– Jeg svarte at de ikke var min gruppe enda. De er selvfølgelig det, men jeg vil fortsatt at de skal presse og være atletiske. Han sa det ville ta tid. Det var en god prat, fortalte 49-åringen.

I seks år trente Warne Rotherham, før han i sommer meldte overgang til Derby. For tre år siden møtte han Pep Guardiolas Manchester City, og tapte 7-0 mot storklubben. Det var likevel en ting han bet seg merke i den gangen, da han snakket med Klopp onsdag.

– Han (Klopp) sa også at jeg måtte komme på en drink etterpå. I Premier League gjør ikke de europeiske trenerne det, men han leste om Pep (Guardiola) som ikke inviterte oss. Det ville han gjerne gjøre, avsluttet Warne.