Klopp måtte svare på spørsmål om et eventuelt salg av klubben, når han helst ville snakke om sin keeperhelt

Etter en dramatisk straffespark-konkurranse, som Liverpool vant 3-2 over League One-laget Derby, var det et mulig salg av Liverpool FC som journalistene helst ville snakke med Jürgen Klopp om.

– Chelsea ble solgt. Vi jakter investorer. Det er noe helt annet, svarte Klopp på spørsmålene om et salg av klubben.

– Såvidt jeg vet er FSG ute etter investorer, og det virker fornuftig. Uansett hva som skjer så fortsetter jeg i klubben. Det var ingen her som fikk hjerteinfarkt når de hørte disse nyhetene, la han til.

– For min posisjon betyr ikke dette noe. Uansett hva som skjer, så liker jeg måten vi jobber sammen med eierne på. Uansett om det skjer forandringer er jeg bundet til klubben. Så vidt jeg vet er vi kun ute etter nye investorer, utdypet Liverpool-manageren.

– Dette forstyrret oss ikke i forberedelsene i det hele tatt. Spillerne stilte meg aldri spørsmål om det, men dersom de ønsker å gjøre det, så kan jeg fortelle dem alt. 

– For meg er det viktigste at vi kan fortsette som før og planlegge for fremtiden mens denne prosessen pågår. Det som skjer, det skjer, men ting som dette tar som regel tid. Vi må fortsette videre, og jeg vil sørge for at det skjer.

– Dette er en avgjørelse som eierne har tatt, og det er greit. Vi jobber veldig tett med FSG, og har hatt et meget godt forhold til dem frem til nå. Det vil ikke endre seg. Uansett hva som skjer, så vil vi håndtere det.

Den beste reservekeeperen i verden

Dette var altså de første spørsmålene som Jürgen Klopp måtte svare på etter en dramatisk ligacupkamp der Caoimhin Kelleher reddet tre av fem Derby-straffespark i den avgjørende straffespark-konkurransen.

Iren har dermed vunnet flere straffespark-konkurranser enn noen annen keeper i Liverpool-historien. Dette var hans fjerde seier på straffespark-konkurranse, og han har bare spilt 18 kamper for klubben.

– Vi har den beste reservekeeperen i verden, slo Klopp fast da han endelig fikk snakke om de sportslige prestasjonene.

Kelleher har også reddet flere straffespark (6) i straffespark-konkurranser enn noen annen keeper i Liverpool-historien.