Derby-manageren ønsker seg et bilde av Jürgen Klopp

Gjestenes manager vil komme med en noe spesiell forespørsel på Anfield i morgen, og det har Paul Warne en meget god grunn for.

Derby County-manager Paul Warne avslører at det er gode grunner til at han ønsker seg et bilde av Liverpool-manager Jürgen Klopp etter at hans lag har spilt ferdig ligacupkampen mot Liverpool på Anfield onsdag kveld. 

De regjerende mestrene i ligacupen, Liverpool, er store favoritter mot Warnes League One-mannskap, men Warne håper i det minste å få med seg et bilde av Liverpool-manageren hjem som en oppmuntring til sin kreftsyke svigerinne.

Derby-managerens svigerinne er nemlig en meget stor Klopp-fan, og Warne håper at et bilde av Liverpool-manageren skal gi henne et løft i kampen mot kreften.

– Dersom Jürgen inviterer meg inn på kontoret sitt, så vil det være stort, da min svigerinne er en stor Jürgen-fan, og hun får strålebehandling og kjemper mot kreften for øyeblikket. Alle som elsker henne har sendt henne et bilde av seg selv med tommelen opp, og det er på veggen i soverommet hennes, slik at hun kan se dem alle, forklarte Warne til pressen dagen før hans lag gjester Anfield.

– Jeg må få tatt et slikt bilde av Jürgen. Dersom jeg ikke klarer å fikse det selv, så tror jeg en av mine veldig gode venner som er fysioterapeut i Liverpool vil sørge for at jeg får et slikt bilde, la han til.

Warne håper også å få tatt en prat med Klopp for å få litt råd når det gjelder treningsmetoder. En slik prat håper han skal bidra til å hjelpe Derby tilbake til Championship.

– Jeg håper å få snakke med ham i ro og mak på kontoret hans. Jeg hadde likt å spørre Klopp litt om treningsmetodene hans. Jeg skulle også likt å vite hvilken research han gjorde om oss, og hva han føler våre svakheter er. Du lærer ganske mye av å snakke med andre managere. 

5000 bortefans

Warne avslører også at han ikke har noen problemer med at hans spillere bytter drakter med Liverpool-spillerne etter onsdagens kamp. Men ikke før de har applaudert de tilreisende supporterne fra Derby. League One-klubben vil ha 5000 bortesupportere i ryggen på Anfield, noe som borger for god stemning i denne kampen i tredje runde i ligacupen.

– Det er helt greit at de bytter trøyer, men jeg synes ikke de skal gjøre det før de har applaudert våre egne fans. Det er bare et prinsipp. Jeg ønsker ikke å utfordre skjebnen, men dersom vi hadde spilt mot Tottenham og tapt 7-0, så hadde det ikke sendt ut noe godt signal om en av mine spillere gikk rundt og klappet til våre fans med en Harry Kane-trøye rundt nakken. 

– Dersom de skal bytte trøyer, så kan de gjøre det i spillertunnelen etter kampen. Mine spillere bør ikke gå til våre fans med en Liverpool-drakt på seg. Det vil jeg ikke like. Det er min personlige mening. Hva de gjør i kulissene bryr jeg meg ikke om. De kan bytte underbukser for den del.

Fikk Carraghers drakt i posten

Warne har selv spilt mot Liverpool, for Rotherham i en FA-cupkamp i 2001. Da håpet han å få Jamie Carraghers drakt, men det var mange om beinet, og han fikk den ikke. Warnes mor sørget imidlertid for at han fikk en Carragher-drakt i posten. 

– Jeg byttet egentlig aldri trøye som spiller. Det var liksom ikke min greie. Jeg hadde aldri fotballtrøyer på veggen i huset mitt, ikke trofeer eller bilder heller. Jeg hadde aldri noen samling med fotballminner. Jeg er ikke typen. 

– Men da vi spilte mot Liverpool følte jeg at jeg måtte spørre om en drakt, så jeg spurte Jamie Carragher. Jeg var så flau over å spørre, men han sa han ville gi meg en drakt. Etter kampen spurte min mor om jeg fikk den, og jeg svarte nei, men sa at jeg spurte. Han sa jeg kunne få den, men jeg fikk den ikke. Min mor kontaktet klubben mandag morgen, og spurte om sønnen hennes kunne få Carraghers trøye. Og den kom i posten. Det viser Liverpools klasse.

– De fikk tak i den gjennom draktmannen deres, som var så snill at han sørget for å få den signert og sendt til meg. Jeg fikk den to dager etter kampen, noe jeg aldri vil glemme. Det er derfor jeg alltid kommer til å se på Liverpool som en klasseklubb. Små gester som dette er ganske sterke.

Liverpool - Derby har avspark onsdag klokken 21.00 og blir sendt direkte på V Sport 2 og Viaplay.