Jürgen Klopp om Real Madrid-møtene:– Vi har noe spesielt å se frem til

Jürgen Klopp er godt fornøyd med å trekke Real Madrid, etter finaletapet i mai.

I ettermiddag ble det klart. Liverpool skal møte Real Madrid i åttendelsfinalen av årets Champions League, bare noen måneder etter de røde gikk slukøret av banen i Champions League-finalen.

Jürgen Klopp har møtt Real Madrid som Liverpool-sjef ved fire anledninger tidligere, og det har ikke endt særlig bra. Det stopper ikke tyskeren fra å se frem til et nytt oppgjør mot Ancelottis mannskap.

– Det første jeg vil si om denne trekningen er at det er et skikkelig Champions League-oppgjør. Denne kampen snakker for meg selv, og alle bør være spente, sier Klopp til liverpoolfc.com.

Sist gang lagene møttes var da Real Madrid vant 1-0 i Champions League-finalen. Det ble også 3-1 til hvittrøyene da de samme lagene møttes i 2018. Det siste møtet hvor det ble spilt to kamper var i 2021, foran tomme tribuner. Det endte også med Liverpool-tap.

– Jeg vet at vi har spilt mot Real Madrid i finaler ved et par anledninger, men det er ikke så ofte vi får se disse to klubbene over to kamper. Vi kan se fremover til det.

1-0: Karim Benzema tok trofeet foran nesen til Virgil Van Dijk i mai.

1-0: Karim Benzema tok trofeet foran nesen til Virgil Van Dijk i mai.

Anfield blir avgjørende

Liverpool vant sin sjette Champions League-tittel mot Tottenham i 2019, men det er ingen som er i nærheten av Real Madrids antall. De hvitkledde har tatt med seg den gjeve pokalen ved 14 anledninger.

– Reals europeiske rekorder er de beste, det vet vi, men vi har også en som ikke er så gale. På toppen av dette har vi Anfield og alle vet hva det betyr, sier Klopp.

I mellomtiden skal det spilles flere kamper i Premier League, i de engelske cupene og så nærmer det seg selvfølgelig et VM i Qatar. Klopp begynner nok ikke å tenke på Real Madrid-kampene riktig enda, men han ser frem til møtene som kommer.

– Det er mye fotball som skal spilles mellom nå og da, så vi vil fokusere på kampene som kommer, men vi har noe spesielt å se frem til. Det er en god og spennende trekning, avslutter Liverpool-treneren.