Real Madrid bekreftet kjøpet av Tchouameni

Franskmannen var en midtbanespiller Liverpool var veldig interessert i.

Det begynner å bli noen uker siden det virket avgjort, men nå er det altså bekreftet: Real Madrid har kjøpt Aurelien Tchouameni fra Monaco.

Real Madrid bekrefter overgangen i en pressemelding. Spilleren vil signere på en seksårskontrakt, og presenteres førstkommende tirsdag. 

Overgangssummen er ikke bekreftet, men skal være på rundt 100 millioner euro – 85 millioner pund.

Liverpool skal ha ledet lenge

Det har blitt rapportert at Jürgen Klopp reiste til Monaco for å overbevise spilleren om å velge Liverpool.

Ifølge journalisten Santi Aouna ledet Liverpool kampen om spilleren lenge, helt til i midten av mai, men ting endret seg etter at Kylian Mbappé ombestemte seg og skrev under på en ny kontrakt med Paris Saint-Germain.

Da gjorde Real Madrid om på prioriteringene. Men de fikk ikke spilleren så rimelig som de ønsket. Da Liverpool var med i kampen, var det snakk om en sum på mellom 60 og 70 millioner pund. De røde skal tidlig har trukket seg ut, da spilleren selv informerte om at han ønsket seg til Real Madrid – men i de siste ukene har Paris Saint-Germain gjort et forsøk på å stikke av med ham.

Real Madrid kunne ikke tape kampen om en spiller mot PSG enda en gang, og det er nok en av grunnene til at prislappen ble som den ble.