Liverpool har ikke gitt opp Tchouameni

Det rapporteres at Anfield-klubben fortsatt er i direkte kontakt med Aurelien Tchouamenis agenter.

Transferguru Fabrizio Romano melder på Twitter at både Paris Saint-Germain og Liverpool fortsatt er i direkte kontakt med Aurelien Tchouamenis agenter, selv om spilleren har fortalt sine lagkamerater i Monaco at han ønsker en overgang til Real Madrid.

Romano påpeker at ingenting er skrevet i stein ennå. Det som synes klart er at AS Monaco ikke har noen intensjon om å slippe den gode midtbanespilleren for mindre enn 80 millioner euro, og ifølge Madrid Xtra skal ikke Real Madrid være villige til å betale en slik overgangssum.

22-åringen regnes som en av de mest spennende spillerne i Frankrike. Han fikk sitt gjennombrudd i Bordeaux, og har vært en nøkkelspiller i Monaco både denne sesongen og forrige sesong.

RMC Sport meldte for to dager siden at den franske landslagsspilleren kommer til å skrive under en femårskontrakt med Real Madrid.

Mye frem og tilbake

Det har vært svært mye frem og tilbake rundt denne overgangssagaen. 

Mandag kveld kom også Monacos sportsdirektør, Paul Mitchell, på banen. Han sa at han ikke bryr seg om hvor Tchouameni havner, så lenge klubben hans får klekkelig betalt for den franske landslagsspilleren.

– Jeg har ingen preferanser, om jeg skal være ærlig. Vi ønsker oss selvsagt godt betalt, ble han sitert av RMC.

– Budene må være skyhøye dersom vi skal selge en toppspiller som Tchouameni, la han til.