Echo: Tchouameni velger Real Madrid

Den ettertraktede midtbanespilleren ser ut til å ende opp på Santiago Bernabeu.

Tidligere i kveld kom meldingen om at det sto mellom Liverpool og Real Madrid om underskriften til Aurelien Tchouameni denne sommeren, etter at begge de to klubbene hadde kommet til enighet med spilleren.

Paris Saint-Germain skal ha gjort et siste forsøk tidligere i dag, men uten at de kunne konkurrere med de to Champions League-finalistene.

RMC Sports i Frankrike rapporterte at spilleren nå ville ta seg noen dager betenkningstid, før han tok et valg i løpet av neste uke.

Det er tatt – og dessverre for Liverpool, er det tatt til fordel for Real Madrid, det rapporterer Liverpool Echo.

Har informert Liverpool

Ifølge Paul Gorst i Echo har spillerens agentbyrå Excellence Sports Nation informert Liverpool om at Tchouameni vil til Real Madrid.

Det er dårlig nytt for de røde, som så ut til å lede an i kampen om spillerens underskrift frem til Kylian Mbappé vraket den spanske storklubben til fordel for en ny treårskontrakt med Paris Saint-Germain lørdag kveld.

Det har blitt hevdet at Jürgen Klopp hadde gjort 22-åringen som en prioritet på overgangsmarkedet denne sommeren. Den franske landslagsspilleren har vært glimrende for Monaco, og er en av Europas mest ettertraktede midtbanespillere.