Klopp forventer at rivalene bruker store penger på overgangsmarkedet i sommer

De andre rivalene vil prøve å tette luken opp til Liverpool og Manchester City.

Liverpool har vunnet begge de hjemlige cupene, kan vinne Champions League, og søndag kommer ligatittelen til å ende opp enten på Etihad Stadium eller Anfield.

Før den 37. serierunden står Manchester City med 90 poeng og Liverpool med 89. De røde har en luke på 18 poeng ned til Chelsea på tredjeplass, 21 poeng ned til Tottenham, 23 til Arsenal, og til Manchester United er det vanvittige 31 poeng.

Jürgen Klopp fikk spørsmål om han så noen andre lag som kunne utfordre hans lag og Man City neste sesong.

– Vi spilte mot City, så jeg kan se det. Hvor var den fordelen i FA-cupfinalen? Jeg var i himmelen over vår første halvtime mot Chelsea. Det var den beste halvtimen vi har spilt mot dem, fordi de er så utrolig vanskelige å spille mot, sa Klopp på den lukkede delen av pressekonferansen før møtet med Wolves, ifølge thisisanfield.com

Tror de andre lagene vil være aktive på overgangsmarkedet

Klopp forventer at rivalene kommer til å bruke store penger på overgangsmarkedet denne sommeren for å tette den luken.

– Alle må lære, og så får vi se hvordan troppene ser ut neste sesong, sier Liverpool-manageren.

– Du vet at Erik ten Hag kommer til United, og de venter ikke i fem år. De vil gå hardt ut. Du har Tottenham, og Antonio Conte er åpenbart veldig, veldig ambisiøs. De har allerede et godt lag, og for å spille i to turneringer må de kanskje ha noen flere spillere. De vil kjøpe dem, sier Klopp.

Han tror ikke det kommer til å handle om City og Liverpool for alltid.

– Det handler ikke om det. Ingen trenger å bekymre seg for at avstanden kommer til å være der for alltid. Den tøffeste jobben er å komme dit, så dersom vi tar foten av gasspedalen litt, blir umiddelbart det som var 16 poeng til tre poeng eller noe slikt, og tre poeng er ingenting. Vi må sørge for at vi kan være så gode som mulig, og de andre kan vi ikke gjøre noe med, sier han.

– Vi har en tropp med mye talent, og det kommer vi også til å ha neste år. Vi må igjen få dem til å fungere som en maskin. Så får vi prøve, og se hvordan det går.

Liverpool - Wolverhampton spilles søndag kl. 17.00, og vises på TV 2 Sport Premium 2.