Wolves må klare seg uten tre forsvarsspillere på Anfield

Bruno Lage har tre forsvarsspillere på skadelisten. Han gleder seg over at Wolves kan spille en rolle i tittelkampen.

Før helgens Premier League-runde har det meste handlet om Liverpool, Manchester City og Aston Villa, men det har blitt sagt og skrevet veldig lite om Wolverhampton.

Wolves kommer til Anfield uten så mye å spille for. Bruno Lage sitt lag er nummer åtte på tabellen, og kommer ikke til å ta igjen West Ham og Manchester United som gjør opp om Europa League og Europa Conference League-plassene. De kan i teorien bli passert av Leicester som møter Southampton og Brighton som møter West Ham, og vil i verste fall bli nummer 10 i Premier League.

Da Wolverhampton spilte 1-1 hjemme mot nedrykksklare Norwich forrige søndag, spilte de med en trebackslinje med Willy Boly, Conor Coady og Toti Gomes, mens Jonny Otto og Rayan Ait-Nouri, som imponerte stort mot LFC i forrige møte, spilte på vingbackene.

Trolig blir det det samme forsvaret igjen her, for Romain Saiss, Max Kilman og Nelson Semedo er ute til kampen, rapporterer Liverpool Echo

Glad for å være involvert

Bruno Lage fikk spørsmål om tittelkampen på sin pressekonferanse før søndagens kamp.

– Det har vært en glede å se hvordan de har spilt, og det har vært moro å se disse to lagene kjempe helt innfor ligatittelen. Det Man City og Liverpool gjør i alle turneringer, med å prestere på så høyt nivå hver gang, er så vanskelig for manageren og spillerne. Det er derfor de er så spesielle, fordi det er bare spesielle folk som kan gjøre dette, og de er de beste lagene i turneringen, og kanskje de beste lagene i verden, sier Lage.

Wolves har fire tap og to uavgjorte på sine seks siste ligakamper. Forrige seier i Premier League kom hjemme mot Aston Villa tidlig i april.

– Det blir spennende å være involvert i denne situasjonen, og for oss blir det å spille mot et sterkt lag med en verdenskjent manager. Vi skal vise oss fra en annen side enn det vi har gjort i de siste seks kampene. Vi har gjort det bra i bortekamper, og har spilt bra mot slike lag. Vi drar dit med ambisjoner om å spille slik vi liker å spille på store stadioner, sier han.

Liverpool - Wolverhampton spilles søndag kl. 17.00, og vises på TV 2 Sport Premium 2.