– Gi Divock den avskjeden han fortjener

Jordan Henderson skriver om Divock Origi i kampprogrammet til Wolverhampton-kampen.

Denne uken kom nyheten om at Divock Origi kun skal være en legesjekk og kontraktssignering unna overgang til AC Milan. Belgieren, som for alltid vil ha legendestatus på Anfield, kommer til å forlate de røde som Bosman-spiller.

Det ble også bekreftet av Jürgen Klopp på fredagens pressekonferanse.

I kampprogrammet til søndagens ligakamp mot Wolverhampton skriver kaptein Jordan Henderson om Origi, og ber supporterne om å gi han en skikkelig avskjed.

«Det ser ut som dette blir Divocks siste dag på Anfield for Liverpool, så jeg håper at han får den avskjeden han fortjener. Jeg vet at han kommer til å få det, fordi han har vært en så spesiell spiller for oss, men også en utrolig person som har tatt denne byen og menneskene til sitt bryst», skriver Henderson.

– Uansett hva som skjer

Liverpool kan vinne ligaen på søndag, dersom de røde har marginene med seg både på Anfield og på Etihad Stadium.

«Arven hans her vil være det han oppnådde med denne klubben, men det vil også være de gode sakene han har støttet, som lokale studenter som han hjelper med å komme seg gjennom universitetsutdanningen», skriver Henderson.

I 2021 begynte Origi å dele ut sitt eget stipend, Divock Origi Scholarship, gjennom University of Liverpool.

«I dag bør være en feiring, uansett hva som skjer, og som klubbkaptein vil jeg utvilsomt feire Divock og ønske ham lykke til for fremtiden. Den store mannen fortjener det!», står det i kapteinens notater.

Liverpool - Wolverhampton spilles søndag kl. 17.00, og vises på TV 2 Sport Premium 2. På TV 2 Sport Premium 1 vises Manchester City - Aston Villa.

Se hvordan det gikk da Divock Origi og Harvey Elliott ble lurt av Alex Oxlade-Chamberlain og AXA: