Denne bragden var Steven Gerrard aldri i nærheten av

Jordan Henderson har klart noe som ingen andre Liverpool-kapteiner har klart før ham.

Da Liverpool vant FA-cupfinalen over Chelsea ble Jordan Henderson den første Liverpool-kapteinen til å løfte seks forskjellige trofeer for Anfield-klubben. Sunderland-gutten har nå vinnermedaljer både fra Premier League, Champions League, FA-cupen, ligacupen, supercupen og klubb-VM som Liverpool-kaptein.

– Dette er stort for oss. Vi ønsket å kjempe på alle fronter denne sesongen, og det har vi gjort. Ligacupen og FA-cupen er nå i boks, og det er ganske spesielt. Vi har noen store kamper igjen, så vi må komme til hektene igjen så fort som mulig, for vi skal spille igjen på tirsdag, slo Henderson fast til pressen etter at FA-cuptrofeet var utdelt. 

– Vi skal gi alt i Premier League, og selvsagt i Champions League-finalen til slutt, lover kapteinen.

Han synes FA-cupfinalen mot Chelsea ble veldig tøff.

– Vi hadde sjanser, men klarte ikke å sette dem. Vi sto på, men i ekstraomgangene tror jeg begge lagene begynte å bli slitne. Vi ga alt. Så gikk det til straffespark-konkurranse igjen, og heldigvis hadde vi hellet med oss også denne gangen.

Alisson Becker og Kostas Tsimikas ble de to matchvinnerne for Liverpool.

– Jeg har ikke ord som er dekkende. Alisson er utrolig, fantastisk. Både i kampene og under oppbygningen til kampene. Hans evne til å stoppe skudd, hans personlighet og hans evne til å oppmuntre de andre spillerne. Mannen er utrolig, kommenterer Hendo.

Liverpool hadde terpet straffespark på forhånd, og en som hadde gjort det meget bra under straffetreningen var Kostas Tsimikas.

– Kostas har vært god på straffespark. Vi har trent på dem, og han har vært god, så jeg hadde stor tillit til ham da han gikk frem.