«De har fortjent å være her, og vi skal gi dem all respekten de fortjener»

Les hva kapteinen skriver i kampprogrammet før møtet med Villarreal.

Her kan du lese hva kaptein Jordan Henderson skriver i kampprogrammet før kampen mot Villarreal. 

«Noen ting blir kan man aldri bli lei av å si, og dette er en av dem: god kveld og velkommen til Anfield for semifinalen i Champions League». 

«Ingen som er på tribunen eller ser kampen på tv hjemme trenger å fortelle meg hvor stort dett er. Dette er kamper som Liverpool FC, med spillere, ansatte og supportere, lever for. Det at dette blir vår tredje semifinale siden 2018 gjør ikke begivenheten noe mindre. Heller det motsatte - tidligere erfaringer fra dette stadiet av turneringen bare øker appetitten».  

«I tillegg til å ønske våre egne supportere velkommen, vil jeg gjøre det samme til Villarreal og deres supportere. Etter å ha slått ut Bayern München i forrige runde er ikke bare semifinaleplassen i Champions League en flott historie, men de har fortjent å være her, og vi skal gi dem all respekten de fortjener». 

Slått ut en av favorittene

«I fotball er det alltid en fare for å la seg blende av store navn, og at man tror at klubber som ikke har det ryktet kan være enklere å møte. Det forstår jeg ikke. Hvis du er blant de fire siste lagene i Europas vanskeligste turnering kan du ikke være noe annet enn en motstander av topp kvalitet, og det er bare mer åpenbart når de akkurat har slått ut en av favorittene»· 

«Så hvis noen vil avskrive Villarreal fordi de ikke er ansett som et av de store navnene skal vi la folk gjøre det. Det blir deres tabbe, men det blir ikke vår. Hvis vi skal gå videre til finalen må vi slå ut et av de fire beste lagene i denne sesongens Champions League. Så enkelt er det». 

«Vi må være på vårt beste og vi trenger at våre supportere er på sitt beste. Dersom standarden faller på dette nivået, ender det sjelden godt. Vi vet hva vi kan oppnå når vi sammen er på vårt beste, og å klare det igjen er det store målet for dette oppgjøret», skriver Hendo.