The Athletic:Henderson får ankerrollen

Jordan Henderson vil få rollen til Fabinho i FA-cupfinalen.

Fabinho vil gå glipp av FA-cupfinalen og de to siste ligakampene på grunn av hamstringstrekken han fikk i kampen mot Aston Villa tirsdag kveld.

James Pearce i The Athletic skriver at en scan har avslørt en liten hamstringstrekk, og Liverpool har fortsatt håp om at brasilianeren skal bli spilleklar i tide til å rekke Champions League-finalen i Paris i slutten avmåneden. Det vil avhenge av hvordan midtbanespilleren responderer på den behandlingen han får de kommende ti dagene.

Fabinhos skadefravær volder utvilsomt Jürgen Klopp bekymringer foran FA-cupfinalen mot Chelsea på lørdag.

Mot Aston Villa var det lagkaptein Jordan Henderson som kom inn fra benken og erstattet Fabinho etter en snau halvtimes spill. The Athletic skriver at det blir Hendo som får bekle ankerrollen så lenge brasilianeren er skadet.

FA-cupfinalen mellom Chelsea og Liverpool spilles på Wembley lørdag klokken 17.45, og blir vist direkte på V4